Τζένιφερ Άνιστον: Δεν κάλεσε όλα της τα... «Φιλαράκια» στο γάμο-ΔΕΙΤΕ γιατί

Ποιοι δεν έλαβαν πρόσκληση από την χολιγουντιανή σταρ

Τζένιφερ Άνιστον: Δεν κάλεσε όλα της τα... «Φιλαράκια» στο γάμο-ΔΕΙΤΕ γιατί

Η μία είδηση μετά την άλλη έρχεται στη δημοσιότητα για τον μυστικό γάμο της Τζένιφερ Άνιστον και του Τζάστιν Θερού, την ώρα που το ζευγάρι απολαμβάνε�� το μήνα του μέλιτος στα νησιά Bora-Bora!

Όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα η Τζένιφερ Άνιστον δεν κάλεσε όλα της τα «φιλαράκια» από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά.

Οι μόνες που έδωσαν το «παρών» στο γαμήλιο πάρτι που πραγματοποιήθηκε στην 22 εκ. δολαρίων έπαυλη του ζευγαριού στην Καλιφόρνια, ήταν η κουμπάρα της ηθοποιού Κόρτνεϊ Κοξ (Μόνικα) καθώς και η Λίζα Κούντροου (Φοίβη) με τις οποίες συνεχίζει και κάνει παρέα!

saz130306si_01.jpg
Οι άντρες της σειράς απουσίαζαν! Για να καταλάβετε, ο Μάθιου Πέρι (Τσάντλερ) δεν ήξερε καν ότι η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού επρόκειτο να παντρευτούν –όπως οι περισσότεροι άλλωστε- ενώ ο Ματ ΛεΜπλάνκ (Τζόι Τριμπιάνι) έδωσε τις ευχές του στο ζευγάρι εξ’ αποστάσεως.

spl1078106_001.jpg
«Δεν ήμουν εκεί, ήταν πολύ στενή τελετή. Νομίζω ότι είναι ένα ωραίο ζευγάρι και ότι είναι ευτυχισμένη. Αυτό που με νοιάζει είναι ότι η Τζεν είναι ευτυχισμένη!». Ο Τζόι εξήγησε επίσης ότι είχε μετανιώσει που δεν είχε πάει στον πρώτο γάμο της Άνιστον με τον Μπραντ Πιτ και πρόσθεσε: «Αν με ήθελε τώρα στον γάμο της, θα πήγαινα».

spl812470_001.jpg
Όσο για τον Ντέιβιντ Σουίμερ (Ρος); Λέγεται πως έχουν παρεξηγηθεί και δεν μιλιούνται, ενώ ούτε εκείνος είχε καλέσει την Τζένιφερ στο γάμο του.

Πως αλλάξουν τα πράγματα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top