Μύρωνας Στρατής: «δεν ξέρω αν η Μαίρη έκανε καλό ή κακό στην καριέρα μου»

Τι είπε ο τραγουδιστής για την φημολογούμενη σχέση του με την Μποφίλιου;

Μύρωνας Στρατής: «δεν ξέρω αν η Μαίρη έκανε καλό ή κακό στην καριέρα μου»

​Ενάμιση χρόνος έχει περάσει από τότε που η Μαίρη Συνατσάκη και ο Μύρωνας Στρατής αποφάσισαν να ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς, και ο τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξή, αποκάλυψε πως δεν ξέρει αν τελικά έκανε καλό στην καριέρα του η σχέση που είχε με την παρουσιάστρια!

«Δεν μπορώ να απαντήσω για το αν τελικά η Μαίρη έκανε καλό ή όχι στην καριέρα μου. Η Μαίρη ισχυριζόταν πως η σχέση μας έκανε κακό στην καριέρα μου. Εγώ δεν είμαι σίγουρος όλο αυτό με βρήκε απότομα και έπεσε πάνω μου σαν ελέφαντας» είπε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε: «το να είναι “εύκαιρος ένας τραγουδιστής” είναι σημαντικό. Αυτές όμως είναι θεωρητικές συζητήσεις».

Όσο για το αν είχαν φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο με την παρουσιάστρια;

«Με την Μαίρη ζούσαμε σαν παντρεμένοι. Για τέσσερα χρόνια ήμασταν ζευγάρι κανονικό. Αυτό είναι ο γάμος να μοιράζεσαι με τον άνθρωπό σου τις χαρές και τις λύπες» επισήμανε, ενώ συμπλήρωσε πως χάρη σε εκείνη «γέμισε» το κορμί του με τατουάζ: «της άρεσαν πολύ τα τατουάζ. Στην αρχή δεν μου άρεσαν εμένα αλλά μετά έγινε ένα blend και με έκανε και εμένα να τα αγαπήσω. Σε μία σχέση άλλωστε επηρεάζει ο ένας τον άλλον» τόνισε.

Ποιες είναι όμως τώρα οι σχέσεις τους ενάμιση χρόνο μετά τον χωρισμό τους;

«Στην καθημερινότητά μου δεν είναι πια η Μαίρη. Δεν γίνεται δύο άνθρωποι να έχουν χωρίσει και να διατηρούν τόσο στενές σχέσεις. Το έχουμε δει βέβαια να συμβαίνει αλλά ούτε και εγώ ούτε και η Μαίρη θα αντέχαμε κάτι τέτοιο. Σίγουρα όμως υπάρχει στην ζωή μου. Έναν άνθρωπο που έχεις αγαπήσει τόσο πολύ δεν μπορείς να τον ξεγράψεις έτσι. Μπορεί να συμβεί ένα μικρό διάστημα μέχρι να συνέλθεις, να ορθοποδήσεις και να ξεπεράσεις την σχέση. Όμως αγαπιόμαστε και θα αγαπιόμαστε και αυτό ποτέ δεν θα σταματήσει» δήλωσε ο τραγουδιστής και συμπλήρωσε: «δεν έχω μεγάλη εμπειρία από σχέσεις και μου είναι δύσκολο να ξεπεράσω έναν άνθρωπο»

Παράλληλα ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην Νατάσσα Μποφίλιου την οποία και του «χρέωσαν» ως σχέση!

«Είναι οι αμήχανες στιγμές της δουλειάς μου. Μάλιστα όταν είχε γραφτεί πως έχω σχέση με τραγουδίστρια(εννοεί την Μποφίλιου) με είχε πάρει τηλέφωνο η μαμά μου και με ρώτησε αν υπάρχει κάτι που έπρεπε να γνωρίζει. Δεν νευρίασα αλλά ήθελα να αποκατασταθεί η αλήθεια. Όταν γράφετε κάτι, μπορεί να στενοχωρηθούν κάποιοι άνθρωποι και είναι κρίμα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top