ΔΕΙΤΕ τη σύντροφο του Φωκά Ευαγγελινού, που σπάνια βλέπουμε μαζί του!

Είναι ζευγάρι εδώ και 22 χρόνια, αλλά αποφεύγουν τα φλας

ΔΕΙΤΕ τη σύντροφο του Φωκά Ευαγγελινού, που σπάνια βλέπουμε μαζί του!

​Μπορεί να είναι μαζί 22 χρόνια, ωστόσο, σπάνια κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις, με την πιο πρόσφατη να λαμβάνει χώρα το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στην Επίδαυρο!

Ο λόγος για τον Φωκά Ευαγγελινό και την Πίτσα Κουτουφά, που απαθανατίστηκαν κατά τη διάρκεια της παράστασης «Αίας», με πρωταγωνιστή τον Νίκο Κουρή.

Όπως έχει εξομολογηθεί ο γνωστός χορογράφος, η γνωριμία τους έγινε το 1993, μέσω της Μιμής Ντενίση, ενώ ήταν επιλογή του να μην αποκτήσουν παιδί, βάζοντας σε πρώτη προτεραιότητα τη δουλειά. «Με είχε καλέσει να χορογραφήσω το “Tαμ Ταμ Τανγκό”. Η Πίτσα δούλευε τότε στις δημόσιες σχέσεις της Μιμής. Βγήκαμε δυο - τρεις φορές και από τότε κολλήσαμε. Από ένα σημείο και μετά, έγινε και μέντοράς μου στη δουλειά. Με βοήθησε στις δύσκολες αποφάσεις. Είναι ο άνθρωπος που μου έδειχνε το δρόμο και τη σχολή χορού, έτσι τη φτιάξαμε, το 1996... Θεωρώ τεράστια την ευθύνη ενός παιδιού και δεν αισθανόμουν ώριμος στο να μπορέσω να αφοσιωθώ σε ένα παιδί. Ίσως αυτό να είναι και το μοναδικό μου λάθος. Θα φανεί εγωιστικό, αλλά η δουλειά λειτούργησε εις βάρος του ενδεχόμενου για ένα παιδί. Ποτέ, βέβαια, δεν είναι αργά. Μπορεί να βρεθεί ένας άλλος τρόπος. Πιθανόν και για μια υιοθεσία να είμαι ανοιχτός», ανέφερε χαρακτηριστικά, πριν από περίπου ένα χρόνο, στο περιοδικό «People».

2474_FOKAS_EVAGELINOS_PITSA_KOYTOYFA_1772015 (475x800).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top