Γνωστός ράπερ σκοτώθηκε σε τροχαίο – ζητούν δωρεές για την κηδεία!

Μέσω Facebook έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση

​Σε ηλικία 38 ετών και έπειτα από τροχαίο, άφησε την τελευταία του πνοή ο ράπερ Χουσεΐν Φατάλ, κατά κόσμον Μπρους Ουάσινγκτον, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συνεργασία του με τον Τούπακ (2Pac), ο οποίος δολοφονήθηκε το 1996.

«Αναπαύσου στον παράδεισο αδερφέ... Πέθανε σε τροχαίο ατύχημα. Προσευχόμαστε για την οικογένειά του και τα παιδιά του αυτή τη στιγμή», έγραψε στο Facebook o φίλος και συνεργάτης του ράπερ, Ναπολεόν, κάνοντας γνωστή τη θλιβερή είδηση.

2παψ.jpg

Με νεότερη ανάρτησή του, ο Ναπολεόν ζήτησε να γίνουν δωρέες, προκειμένου η οικογένεια του 38χρονου να καλύψει τα έξοδα για την κηδεία.

ραπερ2.jpg

Ο Χουσεΐν Φατάλ γνώρισε μέρες δόξας τη δεκαετία του ’90, κυκλοφορώντας μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές ραπ επιτυχίες της εποχής. Μετά τη δολοφονία του 2Pac «κύλησε» στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, ωστόσο, η γέννηση του πρώτου του παιδιού τον έκανε να κερδίσει τη «μάχη» με τις εξαρτήσεις και να επιστρέψει στη μουσική. Από το 1998 έως και το 2013 κυκλοφόρησε τέσσερα solo albums, ενώ συνεργάστηκε στενά με το συγκρότημα Outlawz.

Δείτε στο βίντεο μία από τις επιτυχίες του ράπερ με τον 2Pac

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top