H κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον βρίσκεται πλέον στα χέρια του θεού: Είναι σε τελικό στάδιο

Η οικογένεια της αποφάσισε να την αποσυνδέσει από τα μηχανήματα και να την μεταφέρει σε κέντρο ασθενών καταθέτοντας μήνυση εναντίον του συντρόφου της

H κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον βρίσκεται πλέον στα χέρια του θεού: Είναι σε τελικό στάδιο

​Σε κέντρο περίθαλψης ασθενών που βρίσκονται σε τελικό στάδιο μεταφέρθηκε η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον, μετά από πέντε μήνες που βρίσκεται σε κώμα.

Η 22χρονη Μπόμπι Κριστίνα, όλο αυτό το διάστημα ήταν διασωληνωμένη και με μηχανική υποστήριξη, χωρίς να δείξει το παραμικρό σημάδι βελτίωσης.

spl940500_001.jpg
Γι΄αυτό και η οικογένεια της αποφάσισε να την αποσυνδέσει προκειμένου να πεθάνει με φυσιολογικό τρόπο, αφήνοντας την μοίρα της στα χέρια του Θεού.

Με ανακοίνωση τους, οι συγγενείς της Μπόμπι Κριστίνα εξήγησαν πως πλέον η κόρη της Χιούστον και του Μπόμπι Μπράουν βρίσκεται στο κέντρο περίθαλψης, τονίζοντας ότι «η ζωή της είναι πλέον στα χέρια του Θεού».

spl941424_001.jpg
Παράλληλα με την μεταφορά της Μπόμπι Κριστίνα σε ειδικό κέντρο, η οικογένεια της (την ίδια μέρα), κατέθεσε μήνυση εναντίον του συντρόφου της, Νικ Γκόρντον, υποστηρίζοντας πως η συμπεριφορά του προκάλεσε μεταξύ άλλων σοβαρές σωματικές βλάβες στην 22χρονη.

spl940500_014.jpg
Στη συνέχεια τον κατηγορούν ότι από την ημέρα της νοσηλείας της Μπόμπι Κριστίνα, ο Νικ Γκόρντον είχε πρόσβαση στους τραπεζικούς της λογαριασμούς, κλέβοντας συνολικά 11.000 δολάρια!

Τι απάντησε ο ίδιος; Μέσω Twitter απέφυγε να σχολιάσει την μήνυση, και ��ίπε:

«Συνεχίζουμε να προσευχόμαστε. Όλο αυτό το διάστημα η Μπόμπι Κριστίνα πάλεψε σκληρά. Δεν παύουμε να ελπίζουμε!»

spl940500_009.jpg
Να σας υπενθυμίσουμε, ότι η 22χρονη βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της στις 31 του Γενάρη, λίγες ημέρες πριν συμπληρωθούν τρία χρόνια από τον θάνατο της μητέρας της, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στη μπανιέρα ξενοδοχείου στο Μπέβερλι Χιλς, στα 48 της χρόνια.

Όλο αυτό τι διάστημα η Μπόμπι Κριστίνα παραμένει στο νοσοκομείο, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον και χωρίς το παραμικρό σημάδι βελτίωσης, παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Μάλιστα, τον Απρίλιο, η γιαγιά της 22χρονης είχε κάνει γνωστό πως «έχει καθολική και μη αναστρέψιμη βλάβη στον εγκέφαλο και δεν ανταποκρίνεται».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top