Ο Ρέμος όπως δεν τον έχετε ξαναδεί: Μιλά με δάκρυα στα μάτια για την Υβόννη και την κόρη τους!

«Νιώθω ευλογημένος. Με συγκινεί κάθε στιγμή και κάθε σκέψη μαζί με την κόρη μου»

Ο Ρέμος όπως δεν τον έχετε ξαναδεί: Μιλά με δάκρυα στα μάτια για την Υβόννη και την κόρη τους!

​Άλλος άνθρωπος έχει γίνει ο Αντώνης Ρέμος μετά τον ερχομό της κόρης του Ελένης, καρπό του έρωτα του από την πολύχρονη σχέση του με την Υβόννη Μπόσνιακ.

Ο τραγουδιστής και νικητής… coach του «Voice 2», χθες γιόρτασε για πρώτη φορά στην ζωή του, την «Ημέρα του Πατέρα»:

«Μου ήρθε ένα πολύ ωραίο μήνυμα με την φωτογραφία της μικρής, που μου έλεγε “μπαμπά σήμερα έβαλα άλλη μια γιορτή για σένα μέσα στον χρόνο”. Ευχαριστώ την κόρη μου που ήρθε στην ζωή μου, και βέβαια τον άνθρωπο που μου την έφερε, που είναι η Υβόννη!» είπε ο Αντώνης Ρέμος, λέγοντας πως από τότε που αυτό το πλασματάκι ήρθε στην ζωή τους, έχει γίνει πιο ευσυγκίνητος:

0808_REMOS_BOSNJAK_02052015.jpg
«Καταρχήν ο ερχομός της κόρης μου με έχει κάνει πιο ευσυγκίνητο. Με συγκινεί κάθε σκέψη και στιγμή μαζί της. Και μόνο που υπάρχει στην ζωή μου, νιώθω ευλογία και αυτό το δώρο που είναι τόσο μεγάλο και τόσο δύσκολο γιατί έχει μεγάλη ευθύνη!»

2037_ANTONIS_REMOS_YVONNE_BOSNJAK_1752015.jpg
Τέλος δεν έκρυψε πως νιώθει ευλογημένος που έγινε πατέρας, επειδή κάποια στιγμή στο παρελθόν πίστεψε πως θα πάει σαν το σκυλί στο αμπέλι:

«Νιώθω ευλογημένος που το κατάφερα και εγώ, γιατί κάποια στιγμή πίστευα πως θα πάω σαν το σκυλί στο αμπέλι. Πάντα ήθελα να κάνω ένα παιδί, και τελικά ήρθε η στιγμή να γιορτάζω κι εγώ την ημέρα του Πατέρα! Χρόνια μου πολλά!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top