Φωτο και βίντεο:Το μήνυμα του Ρόμπι Γούιλιαμς για την Ελλάδα και το συγγνώμη στους Έλληνες

Η συναυλία που έκλεψε τις εντυπώσεις

​Ένα μήνυμα για όλα όσα βιώνουν τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες έδωσε ο Ρόμπι Γούιλιαμς, κατά τη διάρκεια της χθεσινής του συναυλίας.

ch_d-cfwiaaunkw.jpg
Ο τραγουδιστής που κατάφερε να «ταρακουνήσει» τη Μαλακάσα με τις ροκ επιτυχίες του, επιβεβαίωσε ότι παρακολούθησε τη διαδήλωση της περασμένης Πέμπτης, στο Σύνταγμα από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου, όπου διέμενε.

«Ωραίες γυναίκες είστε οι Ελληνίδες, σας βλέπω από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου μου, ξέρετε εκείνο που βρίσκεται πάνω στην πλατεία όπου διαδηλώσατε τις προάλλες. Είμαι μαζί σας, παιδιά, κι εγώ!», είπε με τους θαυμαστές του να τον αποθεώνουν.

ch-fgaawgaahlrs.jpg
Στην συνέχεια ξαναμίλησε στους θαυμαστές του, ζητώντας συγγνώμη που δεν είχε έλθει νωρίτερα στην Ελλάδα… Ο ίδιος είπε ότι δεν πήγαινε σε πολλά μέρη επειδή ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά… ενώ ανανέωσε το ραντεβού του με το ελληνικό κοινό για το 2017!

ch-gejwveaadeqf.jpg
«Συγγνώμη που μου πήρε τόσο καιρό να έρθω εδώ. Έκανα απεξάρτηση από τα ναρκωτικά και δεν πήγαινα σε πολλά μέρη, αλλά πλέον τα έχω σταματήσει. Ειλικρινά, λυπάμαι που δεν ειχα έρθει νωρίτερα. Τι θα λέγατε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας σε 18 μήνες από τώρα;» είπε. Φυσικά, ο κόσμος φώναξε με όλη του τη δύναμη «ναι». Με τον Ρόμπι να λέει στα ελληνικά «Ευχαριστώ».

Μόλις η συναυλία- υπερθέαμα ολοκληρώθηκε ο ροκ σταρ έγραψε στο Twitter: «Ελλάδα- Μα τι εμπειρία. Αξέχαστη. Ήσασταν υπέροχοι».

222.jpg

Δείτε στο βίντεο τον αγαπημένο τραγουδιστή να τραγουδάει το Angels

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top