Kουκλάρα στα 61 της η μητέρα της Μπιγιόνσε: δείτε φώτο!

Χαμός με τη φωτογράφησή της σε γνωστό περιοδικό

Kουκλάρα στα 61 της η μητέρα της Μπιγιόνσε: δείτε φώτο!

Τι κι αν είναι 61 ετών, μητέρα δύο παιδιών και γιαγιά άλλων δύο; Η μητέρα της Μπιγιόνσε, Τίνα Νόουλς, βάζει κάτω ακόμα και τη διάσημη κόρη της!

1.jpg

Θέμα συζήτησης παγκοσμίως έχει γίνει η φωτογράφηση της «Μις Τίνα», όπως την αποκαλούν στο Χόλιγουντ, για λογαριασμό του περιοδικού «Εbony».

2.jpg

Στη συνέντευξή της, η 61χρονη μιλά για τα δύσκολα εφηβικά της χρόνια, κάνοντας γνωστό πως στα 18 εγκατέλειψε το πατρικό της και πήγε ολομόναχη στην Καλιφόρνια, όπου άνοιξε κομμωτήριο. Το μαγαζί της έγινε από τα πιο δημοφιλή, ενώ, πλέον, ασχολείται με το σχέδιο μόδας, έχοντας κάνει ανάλογες σπουδές, αλλά και δώσει «εξετάσεις» με τα ρούχα του συγκροτήματος της Μπιγιόνσε, των Destiny’s Child.

3.jpg

Προσφάτως παντρεμένη με τον 68χρονο Ρίτσαρντ Λόσον, η Τίνα, χώρισε από τον πατέρα των δύο κοριτσιών της, Μάθιου Νόουλς, όταν αποκαλύφθηκε ότι την απατούσε.

4.jpg

«Η μητέρα μου αποτελεί έμπνευση για μένα, τη θαυμάζω», λέει η Μπιγιόνσε στο περιοδικό, το οποίο στο εξώφυλλό του αποκαλύπτει ακόμα ένα «μυστικό»: το ότι η 61χρονη κάνει πολύ καλό σεξ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top