Η Τζένιφερ Λόπεζ κινδυνεύει με φυλάκιση 2 ετών, λόγω του sexy κουνήματος των γλουτών της!

Σε συναυλία στο Μαρόκο

Η Τζένιφερ Λόπεζ κινδυνεύει με φυλάκιση 2 ετών,  λόγω του sexy κουνήματος των γλουτών της!

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της Τζένιφερ Λόπεζ είναι τo sexy κούνημα των γλουτών της. Αυτό όμως φαίνεται πως την έβαλε σε μπελάδες.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η τραγουδίστρια έδωσε συναυλία στο Μαρόκο και κατάφερε να προκαλέσει σάλο και αντιδράσεις.

Η εμφάνιση της έγινε στο πλαίσιο του Mawazine Music Festival κι έγινε δεκτή με ιδιαίτερο ενθουσιασμό στη χώρα. Πάνω από 160,000 άνθρωποι είδαν τη συναυλία της Λόπεζ στην πόλη Ραμπάτ.

λο2.jpg

Όμως τα πράγματα δεν είχαν αίσιο τέλος για την 45χρονη Λατίνα.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της χώρας αποφάσισε να κάνει μήνυση στη Λόπεζ και να ζητήσει εξηγήσεις από την κυβέρνηση για το γεγονός ότι επέτρεψε τη μετάδοση του live από τη δημόσια τηλεόραση και το κανάλι 2Μ. Συντηρητικοί κύκλοι μουσουλμάνων αντέδρασαν στη θέα των οπίσθιών της και στις προκλητικές τις κινήσεις, θεωρώντας πως προσβάλλουν την αιδώ.

O Υπουργός Eπικοινωνίων Μουσταφά Κάλφι, δήλωσε ότι σχεδιάζει να επικοινωνήσει με την Επιτροπή Δεοντολογίας του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού για να συζητήσουν τις ηθικές πτυχές της ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης της συναυλίας.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι εάν η Λόπεζ κριθεί ένοχη όταν εκδικαστεί η υπόθεση, κινδυνεύει με φυλάκιση έως και δύο ετών για τον αισθησιακό της χορό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top