Αθηνά Οικονομάκου: «Έκανα επιπόλαιες σχέσει�� από ανασφάλεια»

«Δεν υπάρχει μέρα που να μην φάω τηγανιτές πατάτες»

Αθηνά Οικονομάκου: «Έκανα επιπόλαιες σχέσεις από ανασφάλεια»

​Πράγματα που δεν γνωρίζαμε για εκείνη αποκάλυψε η Αθηνά Οικονομάκου κατά την διάρκεια συνέντευξης.. εφ΄όλης της ύλης.

Η 29χρονη ηθοποιός μπορεί τον τελευταίο χρόνο να έχει βρει τον έρωτα και την ευτυχία στο πλευρό του επιχειρηματία Φίλιππου Μιχόπουλου, αλλά δεν διστάζει να κάνει την αυτοκριτική της για το ερωτικό παρελθόν της:

(Η Αθηνά Οικονομάκου με τον νυν αγαπημένο της)

3127_IKONOMAKOY_MIXOPOYLOS_27042015.jpg
«Η ανασφάλεια μου με οδηγούσε να κάνω επιπόλαιες σχέσεις. Δεν υπήρχε η επικοινωνία, απαραίτητο στοιχείο στις σχέσεις ενηλίκων ανθρώπων με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται προβλήματα που δεν συζητιούνταν ποτέ και πολύ σύντομα να οδηγούμαστε σε αδιέξοδο. Νομίζω ότι είμαι αρκετά διαφορετική πια!»

image1 (2).jpg
Τονίζει δε πως «πάντα ήμουν καλή σύντροφος αλλά δεν το γνώριζα. Τώρα μπορώ να το πω με βεβαιότητα, γιατί έχω μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό μου. Πάντα έδινα πολλά στις σχέσεις μου. Απλώς στο παρελθόν το έκανα λίγο στα τυφλά. Τώρα καθετί που κάνω γίνεται συνειδητά και μιλάω πολύ με τον σύντροφο μου».

Μάλιστα δεν διστάζει να παραδεχτεί πως η σχέση της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο είναι η πιο ωραία που είχε μέχρι σήμερα:

«Τώρα αισθάνομαι πιο άνετα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή και είμαι πιο σίγουρη για την σχέση μου. Επειδή είμαι πι�� ώριμη, αισθάνομαι πολύ πιο σίγουρη για τον εαυτό μου και για την επιλογή μου».

Όσο καλά κι αν περνά πάντως με τον σύντροφο της, το ενδεχόμενο του γάμου και της μητρότητας δεν το σκέφτεται ακόμα, παρόλο που θεωρεί πως ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι ο ιδανικός:

image1.jpg
«Προφανώς αυτή η σχέση είναι άλλου επιπέδου και ο σύντροφος μου με κάνει να αισθάνομαι ασφάλεια. Εύχομαι αν τα φέρουν έτσι η τύχη και οι συνθήκες, να κάνουμε κάποια στιγμή οικογένεια, αλλά είναι κάτι μακρινό που δεν βρίσκεται στα άμεσα σχέδια μας. Ειδικά το κομμάτι του γάμου δεν με αφορά καθόλου. Δεν περιμένω τέτοιου είδους πρόταση, τουλάχιστον σύντομα. Αν προκύψει δεν ξέρω πως θα αντιδράσω. Για μένα ο γάμος θα είχε νόημα μόνο αν ερχόταν στην ζωή μου ένα παιδί».

Στη συνέχεια, δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι τα τελευταία δυο χρόνια κάνει ψυχοθεραπεία και αυτό είναι το καλύτερο δώρο που έχει κάνει στον εαυτό της, ενώ δεν κρύβει πως δεν προσέχει και πολύ τον εαυτό της:

«Δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα στην ζωή μου. Μάλλον είναι θέμα γονιδίων γιατί τρέφομαι μόνο με λιπαρά φαγητά και δεν παχαίνω. Δεν υπάρχει μέρα που να μην φάω τηγανιτές πατάτες. Υπάρχουν περίοδοι που προσπαθώ να φάω παραπάνω για να παχύνω!»

Επίσης ομολογεί πως «έχω έξι χρόνια να πάω κομμωτήριο. Από τότε που επανέφερα τα μαλλιά μου στο φυσικό τους χρώμα δεν ξαναπήγα. Για να καταλάβεις καθαρισμό προσώπου έκανα πρώτη φορά φέτος. Γελάω πολύ με τις συνομήλικες μου κοπέλες που δεν τις έχει δει ποτέ κανένας άβαφες».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top