ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Καλομοίρα ΑΠΟΚΑΛΥΤΠΕΙ αν είναι ΞΑΝΑ έγκυος και πως έχασε... 40 κιλά!

Τα μυστικά της για μια τέλεια σιλουέτα!

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Καλομοίρα ΑΠΟΚΑΛΥΤΠΕΙ αν είναι ΞΑΝΑ έγκυος και πως έχασε... 40 κιλά!

Στις φήμες που την θέλουν να είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί απάντησε πρώτη φορά η Καλομοίρα σε συνέντευξη που έδωσε στο «Eγώ Weekly».

«Όχι. Δεν ισχύει. Θέλω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα τα ζουζουνάκια μου» ανέφερε η τραγουδίστρια η οποία ετοιμάζεται για τη μουσική της επιστροφή. Ωστόσο, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να γίνει ξανά μητέρα.

«Το σκεφτόμαστε με το Γιώργο. Αν έρθει θα είμαι πολύ χαρούμενη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

kalomoira.jpg
Την ίδια ώρα εξομολογήθηκε και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε τους πρώτους μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων της, καθώς τα αγοράκια είχαν πρόβλημα με την υγεία τους.

«Ήταν τραυματική εμπειρία» ανέφερε και πρόσθεσε: «Άκουγα στο παρελθόν μαμάδες που τα δίδυμά τους είχαν αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας και, για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορούσα να τις καταλάβω. Όταν το βίωσα, αντιλήφθηκα πόσο δύσκολο είναι. Αρχικά έπρεπε να μείνουν στο νοσοκομείο και όταν ήρθαν τελικά στο σπίτι υποστηρίζονταν από μηχανήματα. Έπρεπε να έρχεται νοσοκόμα να τα ελέγχει. Τον πρώτο χρόνο ήμασταν πολύ αγχωμένοι. Τώρα πλέον, που είναι δύο ετών, τους ευχαριστιέμαι πραγματικά. Δόξα τω Θεώ, μεγαλώνουν φυσιολογικά»

Όσο για τα 40 κιλά που κατάφερε να χάσει; Αυτό έγινε με πολύ κόπο! «Δούλεψα σκληρά και προσέχω πάρα πολύ. Η διατροφή μου αποτελείται κατά το 80% από υγιεινές τροφές και κατά 20% από σάλτσες και αυτά που μου αρέσουν. Κάνω πολλή γυμναστική, τρέξιμο, γιόγκα. Η γυμνάστρια μου βγάζει καθημερινά το πρόγραμμα που θα ακολουθήσω. Δεν το έχω κρύψει ποτέ: μου αρέσει πάρα πολύ το φαγητό. Όταν έβλεπα το σώμα μου με τόσα επιπλέον κιλά, στεναχωριόμουν. Φοβόμουν ότι δεν θα τα έχανα ποτέ. Αλλά έβαλα πρόγραμμα και έκανα ό,τι μπορούσα. Σιγά σιγά ένιωθα πιο καλά. Όσο αδυνάτιζα τόσο περισσότερο πρόσεχα τη διατροφή μου. Έκοψα τα μακαρόνια και πολλά ακόμη παχυντικά γεύματα. Ήταν βέβαια δύσκολο»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top