Βέφα Αλεξιάδου: «ο πόνος της μάνας δεν σβήνει ποτέ»

«Πονάει το κορμί και η καρδιά… δεν θέλω να ακούω συνέχεια “κουράγιο”»

Βέφα Αλεξιάδου: «ο πόνος της μάνας δεν σβήνει ποτέ»

Ακόμα μία συγκινητική συνέντευξη για τις δύο κόρες της που «έφυγαν» μέσα σε διάστημα μερικών μηνών έδωσε η Βέφα Αλεξιάδου, κάνοντας ακόμα και την δημοσιογράφο να βουρκώσει!

«Οι νεκροί έφυγαν, θα τους τιμήσεις. Θα κάνεις το τρισάγιο, θα πας στο μνήμα, θα βάλεις τα λουλούδια, θα κάνεις οτιδήποτε αφορά το θρησκευτικό μέρος. Όμως έχεις ιερό καθήκον να φροντίσεις για τους ζωντανούς. Κι εγώ αυτό κάνω, τιμώ τους νεκρούς και φροντίζω τους ζωντανούς. Έχω τα εγγόνια μου και πρέπει να σταθώ δυνατή, από εμένα παίρνουν κουράγιο», είπε η μαγείρισσα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, στην εκπομπή «Join Us».

Τονίζοντας ότι δεν πτοείται παρά τα «χτυπήματα» της μοίρας, η Βέφα συνέχισε: «δεν το βάζω κάτω! Έχω τη δύναμη, δόξα τω Θεώ είμαι τετράγερη. Οι εγγονές μου είναι πεσ��ένες ψυχολογικά. Μιλάμε περί ανέμων και υδάτων, δεν μιλάμε πολύ για το θέμα. Το πάω όπως το φέρνει η ώρα, δεν πιέζω καταστάσεις. Ούτε με τις φίλες μου το συζητάω, ούτε και θέλω. Λίγο το παρακάνουν στο facebook. Η αγκαλιά και τα καλά λόγια μου χρειάζονται. Αλλά δεν θέλω να ακούω συνέχεια “κουράγιο”».

«Με τη στάση μου βοηθάω και άλλους ανθρώπους που πέρασαν τα ίδια. Πρέπει να έχεις το κεφάλι ψηλά ό,τι και να συμβαίνει γύρω σου. Ότι θα πονάς, θα πονάς. Πονάει το κορμί και η καρδιά! Όσα μου έχουν συμβεί στη ζωή τα έχω πάρει σαν μαθήματα και διδάγματα. Μόνο αν αντιμετωπίσεις τη ζωή έτσι, σαν ένα μεγάλο σχολείο που δίνεις εξετάσεις, θα σταθείς δυνατός», πρόσθεσε η μαγείρισσα, με την δημοσιογράφο να μην αντέχει και να «λυγίζει»…

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Βέφα Αλεξιάδου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top