Το 30χρονο μοντέλο με τα ωραιότερα οπίσθια της πασαρέλας το γιορτάζει με τον 35χρονο σύζυγο της

ΔΕΙΤΕ την ρομαντική απόδραση του ζευγαριού ώστε να γιορτάσουν γενέθλια και επέτειο μαζί!

Το 30χρονο μοντέλο με τα ωραιότερα οπίσθια της πασαρέλας το γιορτάζει με τον 35χρονο σύζυγο της

Τον έρωτα τους στο Μαϊάμι ΞΑΝΑζουν Ντούτζεν Κρόες και Σάνερι Τζέιμς.

Το 30χρονο μοντέλο της «Victoria’s Secret» και ο 35χρονος σύζυγός της, ξέκλεψαν λίγο χρόνο από τα δυο τους παιδιά και το φορτωμένο επαγγελματικό τους πρόγραμμα, ώστε να γιορτάσουν γενέθλια και επέτειο μαζί.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ανέβ��σε η Κρόες στα social media, «λιώνει» για τον σύζυγό της, ο οποίος είχε προχθές γενέθλια:

«Χρόνια πολλά στον πιο εκπληκτικό σύζυγο και πατέρα τον οποίο θα μπορούσα να ευχηθώ! Σε αγαπώ τόσο πολύ!»

doutzen 5.jpg
Μια μέρα μετά, πόσταρε και τις φώτο από την ρομαντική τους απόδραση στο Μαϊάμι, λέγοντας πως απολαμβάνουν παρέα μια πολύ όμορφη μέρα.

doutzen2.jpg
Μάλιστα η Ντούτζεν συγκινημένη καθώς ήταν, δημοσίευσε και μια παλιά φώτο από την ημέρα του γάμου τους, συνοδεύοντας την με το σχόλιο:

«Σαν σήμερα πριν έξι χρόνια, συνάντησα τον Σάνερι στα γενέθλια του στο Μαϊάμι. Στην φώτο αυτή, μερικά χρόνια μετά, είμαι οχτώ μηνών έγκυος με τον γιο μας Φάιλον και πολύ κουρασμένη, αλλά παράλληλα ευγνώμων που βρήκα την αγάπη της ζωής μου!»

doutzen wedding.jpg
Το καλύτερο όμως μας το άφησε η Ντούτζεν για σήμερα, αφού ανέβασε μια φωτογραφία της από το Μαϊάμι όπου ποζάρει στον φακό μπρούμυτα, με τα οπίσθια σε κοινή θέα!
doutzen1.jpg



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top