Κι όμως ΓΙΝΕΤΑΙ: Έλληνας τραγουδιστής θα αποκτήσει... τρίδυμα με τρία χρόνια διαφορά

ΔΕΙΤΕ τι είπε γι’ αυτή του την απόφαση

Κι όμως ΓΙΝΕΤΑΙ: Έλληνας τραγουδιστής θα αποκτήσει... τρίδυμα  με τρία χρόνια διαφορά

Η χαρά είναι... τριπλή για τον Νεκτάριο Σφυράκη καθώς σύντομα θα είναι πατέρας τριδύμων τα οποία μεταξύ τους δεν θα έχουν διαφορά λίγων δευτερολέπτων αλλά τριών... ετών!

Πως γίνεται αυτό; Κι όμως γίνεται! H σύζυγός του τραγουδιστή που πριν 2,5 χρόνια έφερε στον κόσμο τον γιο τους Μανώλη, σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τα δίδυμα αδέλφια του, τα οποία ήταν εξ'αρχής τρίδυμα.

Όπως εξήγησε o τραγουδιστής στην εκπομπή "Μία", στην πρώτη εγκυμοσύνη που έγινε με εξωσωματική, είχαν γονιμοποιηθεί τρία ωάρια. Το ζευγάρι αποφάσισε να γίνει εμβρυομεταφορά μόνο του ενός και κατέψυξε τα άλλα δυο ωάρια έτσι ώστε μετά από κάποια χρόνια να τους δώσει πνοή και να μεγαλώσει την οικογένειά του. Ο μεγάλος γιος και τα δίδυμα που έρχονται είναι… τρίδυμα απλά με τρία χρόνια διαφορά!

«Ο κύριος Πάντος ανέλαβε όλη την ευθύνη και όλη τη διαδικασία χωρίς να υπάρξει η παραμικρή υποψία σε μας πως κάτι δεν πάει καλά παρόλο που η σύζυγός μου έμεινε τέσσερις μέρες στο νοσοκομείο. Ο γιος μας ο Μανώλης δεν μπήκε στη θερμοκοιτίδα, έκανε τα μαγικά του και ήρθε με το που γεννήθηκε κατευθείαν στο δωμάτιο» είπε ο τραγουδιστής με τη σύζυγό του Στέλλα Φιλίππου να συμπληρώνει: «ο γιατρός μου έδωσε τη δυνατότητα να μπορώ να έχω το Μανώλη, τη μέρα που ο Μανώλης έγινε εμβριομεταφορά στη μήτρα μου, τα δίδυμα αδέρφια του να τα καταψύξω και να τον περιμένουν»

Η σύζυγος του τραγουδιστή, η οποία διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της αποκάλυψε και το φύλο των μωρών: «είναι διαφορετικά ωράρια και είναι αγόρια. Δεν μπορούσαμε να ε��ιλέξουμε το φύλο γιατί είναι αντιδεοντολογικό δεν το επιτρέπει ο νόμος. Εγώ ήθελα αγόρια και έτυχε να είναι αγόρια, ο Νεκτάριος όμως ήθελε μια κόρη» επισήμανε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top