Μητέρα στα 51 ετοιμάζεται να γίνει η Ελ Μακφέρσον!

Μέσω παρένθετης μητέρας θα μεγαλώσει την οικογένειά του το μοντέλο

Μητέρα στα 51 ετοιμάζεται να γίνει η Ελ Μακφέρσον!

Την επιθυμία της να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί αποφάσισε να πραγματοποιήσει η Ελ Μακφέρσον: στα 51 της χρόνια, το μοντέλο βρήκε παρένθετη μητέρα, μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες να μείνει έγκυος με φυσιολογικό τρόπο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αυστραλιανού περιοδικού «Woman’s Day», η πασίγνωστη καλλονή, που έγινε παγκοσμίως γνωστή με το παρατσούκλι «το κορμί» και ο σύζυγός της, ο 45χρονος Τζέφρι Σόφερ, προσπάθησαν εντατικά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να αποκτήσουν ακόμα ένα παιδί με φυσιολογικό τρόπο.

spl605898_001 (800x533).jpg

Οι προσπάθειες απέτυχαν και το ζευγάρι πήρε την απόφαση να στραφεί στη λύση της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Προ ετών, το μοντέλο είχε καταψύξει τα ωράριά του και, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, το ζευγάρι έχει βρει την κατάλληλη παρένθετη μητέρα, μία 30χρονη, η ταυτότητα της οποίας κρατείται επτασφράγιστο μυστικό.

Η Ελ, που έγινε ζευγάρι με τον Τζέφρι το 2009 και παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2013, έχει ήδη δύο παιδιά, 17 και 12 ετών, από την πολύχρονη σχέση της με τον Αρπάντ Μπουσόν. Αλλά και ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος είναι πατέρας, καθώς έχει ένα γιο από προηγούμενο γάμο.

spl662699_004 (533x800).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top