Μάθε το φύλο του μωρού Σπανούλη – Χοψονίδου!

Στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης η πρώην Σταρ Ελλάς

Μάθε το φύλο του μωρού Σπανούλη – Χοψονίδου!

​Εις διπλούν πλέουν σε πελάγη ευτυχίας ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου: βλέπεις, εκτός του ότι θα αποκτήσουν το τέταρτο παιδάκι τους, έμαθαν ότι θα αποκτήσουν την πολυπόθητη κόρη, μετά από τρία αγόρια!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού και η Σταρ Ελλάς του 2006, που παντρεύτηκαν το 2011, θα μεγαλώσουν λίγο ακόμα την οικογένειά τους, ενώ έχουν αποκτήσει τον Δημήτρη, τον Θανάση και τον Βασίλη, το 2009, το 2012 και το 2013, αντίστοιχα.

spanoulispaidia4_26-10.jpg

«Περιμένουμε παιδί. Η Ολυμπία είναι έγκυος και είμαστε πολύ χαρούμενοι, ευτυχισμένοι. Νιώθουμε ευλογημένοι από τον Θεό… Το μόνο που προσεύχομαι είναι να πάνε όλα καλά και να έρθει το μωρό στον κόσμο υγιές, όπως έγινε και με τα τρία αγόρια μας. Να γεννηθεί με το καλό και να φέρει ακόμα περισσότερη χαρά στο σπίτι μας και την οικογένειά μας», δήλωσε ο Βασίλης, επιβεβαιώνοντας τον ερχομό του πελαργού.

Σύμφωνα με όσα λέει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, η Ολυμπία είναι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και η κορούλα θα γεννηθεί το αργότερο μέχρι τις 8 Αυγούστου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top