Στη φόρα τα μυστικά(;): πότε γεννάει η Κέιτ Μίντλετον και το φύλο του μωρού!

Πώς «καρφώθηκε» η δούκισσα, σύμφωνα με δημοσιεύματα

Στη φόρα τα μυστικά(;): πότε γεννάει η Κέιτ Μίντλετον και το φύλο του μωρού!

​Μπορεί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον να κρατούν κρυφό το πότε έρχεται ο πελαργός και το φύλο του δεύτερου πριγκιπικού μωρού, όμως, οι κινήσεις της εγκυμονούσας «κάρφωσαν» τα μυστικά!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, το μωρό αναμένεται να έρθει στον κόσμο στις 25 Απριλίου. Όπως αναφέρουν, η εγκυμοσύνη ανακοινώθηκε στις 20 Οκτωβρίου, όταν η Κέιτ ήταν 3 μηνών, άρα θα μπει στην τελική ευθεία στις 20 του Απρίλη.

spl975379_018 (605x800).jpg
(To πριγκιπικό ζευγάρι σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του, στις 13 Μαρτίου)

Οι πιο παρατηρητικοί, επικαλούνται τις δημόσιες εμφανίσεις της δούκισσας, η τελευταία εκ των οποίων θα γίνει, πιθανότατα, αύριο, 18 Μαρτίου. Όταν η Κέιτ ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Τζορτζ, έκανε την τελευταία εμφάνισή της στις 15 Ιουνίου, δηλαδή πέντε εβδομάδες πριν γεννήσει. Ακολουθώντας αυτό τον συλλογισμό, η πιθανότερη ημερομηνία για τον ερχομό του πελαργού είναι η 25η Απριλίου!

Στο μεταξύ, το πριγκιπικό ζευγάρι, όπως και την πρώτη φορά, δηλώνει πως δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού, καθώς θέλει να είναι έκπληξη. Ωστόσο, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η εγκυμονούσα έχει επισκεφθεί πολλές φορές τα… κοριτσίστικα σε καταστήματα βρεφικών ρούχων, ενώ τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν ακόμα και για το όνομα, με επικρατέστερα να θεωρούνται τα Ελισάβετ και Σαρλότ αν είναι κορίτσι και τα Φίλιπ και Άρθουρ αν είναι αγόρι!

prince-george-3-600.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top