ΜΟΝΟ ΣΤΟ STAR: η Μαρία Έλενα Κυριάκου αποκαλύπτει τι ετοιμάζει!

Πώς θα προωθήσει το «One Last Breath» ενόψει Eurovision

ΜΟΝΟ ΣΤΟ STAR: η Μαρία Έλενα Κυριάκου αποκαλύπτει τι ετοιμάζει!

​Με εμφανίσεις στο Εξωτερικό, αρχής γενομένης από την Ολλανδία και την Μεγάλη Βρετανία, θα προωθήσει η χώρα μας την συμμετοχή στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision και η Μαρία Έλενα Κυριάκου μίλησε στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star!

Μετά από λίγες ημέρες στην πατρίδα της, η εκπρόσωπός μας στον 60ο διαγωνισμό τραγουδιού βρίσκεται στην Αθήνα και, πλέον, ξεκινάει την προσπάθειά της για να μπορέσει να πείσει τους Ευρωπαίους να της δώσουν το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

«Θα υπάρχει πάρα πολύ πίεση, άγχος, τρεχάματα, πήγαινε – έλα… Δεν θα φεύγω από τα αεροδρόμια», είπε η Μαρία Έλενα, που στις 18 Απριλίου θα εμφανιστεί στο Άμστερνταμ, ενώ, λίγες ημέρες αργότερα, στο Λονδίνο.

Παράλληλα, η εκπρόσωπός μας στη φετινή Eurovision θα «μοιράζεται» μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, καθώς θέλει να είναι και κοντά στην οικογένειά της. «Κάθε εβδομάδα θα είμαι Κύπρο - Αθήνα, Αθήνα - Κύπρο, αλλά δεν με νοιάζει, μου φτάνει να συνδυάζω το επαγγελματικό κομμάτι και το προσωπικό. Είναι μεγάλη ανάγκη να βλέπω τα παιδιά μου και τα παιδιά μου εμένα», συνέχισε η Μαρία Έλενα, ενώ, απαντώντας στις αρνητικές κριτικές που δέχθηκε το «One Last Breath», τόνισε πως ο καθένας έχει την γνώμη του και είναι σεβαστή.

Στο μεταξύ, στο «μικροσκόπιο» των υπευθύνων έχει μπει το θέμα της σκηνικής παρουσίας και της χορογραφίας τον Μάιο, στη Βιέννη. «Σκεφτόμαστε να κάνουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που παρουσίασα στον ελληνικό τελικό, αν κι εγώ υποστηρίζω την λιτότητα γιατί το κομμάτι είναι πολύ δυνατό και δεν θέλω να έχει αντιπερισπασμούς», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε η Μαρία Έλενα στην κάμερα του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top