Απείλησαν γνωστή ηθοποιό με γυμνές φωτογραφίες - τι λέει η ίδια!

Ξέσπασε σε συνέντευξή της

Απείλησαν γνωστή ηθοποιό με γυμνές φωτογραφίες - τι λέει η ίδια!

Να δημοσιεύσει γυμνές φωτογραφίες της απείλησε ιστοσελίδα την Έμα Γουάτσον, που έγινε παγκοσμίως γνωστή ως Ερμιόνη στις ταινίες «Harry Potter» και η ηθοποιός ξέσπασε!

Το σούσουρο με την 24χρονη σταρ ξέσπασε τον περασμένο Σεπτέμβρη, όταν, όπως σας έχουμε ενημερώσει, χάκερ γέμισε το Ίντερνετ με γυμνές φωτογραφίες πασίγνωστων ηθοποιών, τραγουδιστριών και μοντέλων, ισχυριζόμενος ότι προέρχονται από τα κινητά τους τηλέφωνα. Θύματά του ήταν, μεταξύ άλλων, οι Τζένιφερ Λόρενς, Κέιτ Άπτον, Αριάνα Γκράντε, Αβρίλ Λαβίν και Κίρστεν Ντανστ.

«Ήξερα εξαρχής ότι ήταν φάρσα, γιατί ξέρω ότι δεν υπάρχουν αυτές οι φωτογραφίες, αλλά πιστεύω ότι τάραξε πολύ τους ανθρώπους που είναι κοντά μου. Ξέρω ότι ταράχθηκαν, ο αδερφός μου πραγματικά στεναχωρήθηκε πολύ», είπε η Έμα σε ραδιοφωνική της συνέντευξη και απέδωσε τις απειλές στο ότι ασχολείται με τα δικαιώματα των γυναικών, ούσα πρέσβειρα του ΟΗΕ.

Μάλιστα, η νεαρή ηθοποιός δεν έκρυψε τα συναισθήματά της: «εξοργίστηκα! Με θύμωσε πάρα πολύ αυτό το γεγονός! Είναι κάτι που συμβαίνει ακόμα και σήμερα, οι γυναίκες δέχονται συνέχεια απειλές. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο αισθάνομαι την υποχρέωση να μιλήσω για την ισότητα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top