Με… πλερέζες Shaya, Βarrice και C:Real - έβαλε τα κλάματα η Απέργη!

Τι είπαν μετά την επιλογή του «One Last Breath» και της Μαρίας Έλενας Κυριάκου

Με… πλερέζες Shaya, Βarrice και C:Real - έβαλε τα κλάματα η Απέργη!

Άνοιξε πέτρα για να μπω ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι του ελληνικού τελικού μετά την επιλογή της Μαρίας Έλενας Κυριάκου και του «One Last Breath» για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην 60η Eurovision! Μάλιστα, η Θωμαή Απέργη «λύγισε» και δεν έκανε δηλώσεις!

«Στεναχωρήθηκα γιατί το ήθελα πολύ! Το τραγούδι μου δεν ήταν μπαλάντα για να δείξω τρομερές φωνητικές ικανότητες, εμένα μου αρέσει το show», παραδέχθηκε η Shaya, που εμφανιζόταν ως φαβορί για την νίκη αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξαναπροσπαθήσει να πάρει το «χρίσμα» αν νιώσει ότι έχει το κατάλληλο τραγούδι.

Στο μεταξύ, με δάκρυα στα μάτια έφυγε από το «Έναστρον» η Θωμαή Απέργη! Όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Happy Day», αν και αρχικά αποδέχθηκε την ήττα, τελικά «λύγισε», έβαλε τα κλάματα backstage και αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις στις κάμερες!

Το ότι σήμερα θα… «λιώσει» στον ύπνο εξομολογήθηκε ο Barrice και πρόσθεσε: «εγώ προσωπικά κοιτάω την μεθεπόμενη μέρα! Για μένα η Eurovision δεν ήταν μια ευκαιρία για προβολή, ήταν το ιδανικό ξεκίνημα».

Όσο για τους C:Real;
Διαφώνησαν on camera για το αν θα πάρουν ξανά μέρος σε ελληνικό τελικό, με την τραγουδίστρια Τζο Λαζοπούλου να λέει «ναι» και τον Τάκη Δαμάσχη «όχι»! Ε, τελικά συμφώνησαν ότι, σίγουρα, του χρόνου, δεν θα τους δούμε να προσπαθούν…

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- ΔΕΙΤΕ πώς γιόρτασε τη ν��κη η Μαρία Έλενα Κυριάκου!

- ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: τι είπε η Βανδή για την εμφάνιση της Μαρίας Έλενας Κυριάκου!

-Μαρία Έλενα Κυριάκου: φιλόλογος και μητέρα τριών παιδιών πάει Eurovision!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top