Η απόλυτη διαστροφή: Η σουίτα της Whitney Houston ξανα-νοικιάστηκε

Ουρές πελατών ζητούν την εξομοίωση του... τέλους της...

Η απόλυτη διαστροφή: Η σουίτα της Whitney Houston ξανα-νοικιάστηκε

Τρεις ημέρες πέρασαν από την ημέρα που έγινε γνωστό ότι η Whitney Houston άφησε την τελευταία της πνοή στην σουίτα 434 του ξενοδοχείου Beverly Hilton. Και όσο απίστευτο ή ανατριχιαστικό και εάν ακούγεται, εδώ και λίγες ώρες στο δωμάτιο μένει ΝΕΟΣ ένοικος.

«Κανονικά νοικιάστηκε και πάλι η σουίτα. Τα στοιχεία του νέου πελάτη δεν μπορούν να δοθούν στην δημοσιότητα, όμως σε καμία περίπτωση ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου δεν θα εκμεταλλευόταν με οποιονδήποτε τρόπο τον χώρο για να βγάλει χρήματα ή κάτι τέτοιο. Ετσι, πολύ απλά την ξανα-νοίκιασε και ο χώρος λειτουργεί και πάλι κάτω από απόλυτα φυσιολογικές συνθήκες», ανέφερε στο TMZ τουριστικός πράκ��ορας.


Αν η είδηση ότι υπάρχει άνθρωπος που ήθελε να μείνει στο συγκεκριμένο δωμάτιο προκαλεί τουλάχιστον σοκ, οι τουριστικοί πράκτορες έδωσαν το τελειωτικό χτύπημα στους δημοσιογράφους αποκαλύπτοντας ότι αυτοί που θέλουν να μείνουν στο μακάβριο δωμάτιο δεν είναι ούτε ένας ούτε δύο, αλλά τα πρακτορεία έχουν κατακλυστεί από εκατοντάδες αιτήσεις για το 434.

375 δολάρια την βραδιά στοιχίζει η… εξομοίωση της τελευταίας βραδιάς της ντίβας της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Παρ’όλα αυτά, υπάρχουν πολλοί που θέλουν να το ζήσουν.

Εντωμεταξύ, μια ακόμη φωτογραφία από τις τελευταίες της στιγμές κάνει εδώ και λίγες ώρες τον γύρο του κόσμου. Η μπανιέρα στην οποία βρέθηκε πνιγμένη ήταν για δύο ημέρες άθικτη και μισογεμάτη, αφού το νερό δεν το πείραξε κανείς. Μέσα διακρίνεται μια πετσέτα την οποία συνήθως χρησιμοποιούσε για να καλύπτει το κεφάλι της όταν έκανε μπάνιο, αλλά και μια μικροσκοπική ανοξείδωτη συσκευή, γνωστή και ως σαλτσιέρα. Τα διεθνή μέσα αναφέρουν ότι η Houston είχε αφαιρέσει το εσωτερικό της και είχε βάλει λάδι το οποίο χρησιμοποίησε για τα μαλλιά της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top