Γιώργος Τσαλίκης: Δέχθηκε πρόταση για το Dancing with the Stars!

Ποιοι άλλοι... κάνουν ζέσταμα για το σόου χορού του Ant1;

Γιώργος Τσαλίκης: Δέχθηκε πρόταση για το Dancing with the Stars!

Πρόταση για να συμμετάσχει στο Dancing with the Stars 3 δέχθηκε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Πρωινής Μελέτης, ο τραγουδιστής συζητά ήδη με τον Ant1 το ενδεχόμενο να χορέψει στο τρίτο σόου χορού που ξεκινά τον ερχόμενο μήνα από το κανάλι του Αμαρουσίου και μάλιστα είναι πολύ κοντά στο να πει το πολυπόθητο «ναι».

Αναφερόμενη μάλιστα στο θέμα, η ίδια η Ελεονώρα Μελέτη είπε στον αέρα της εκπομπής: «Ξέρω ότι έχει δεχτεί πρόταση και μάλιστα τον θέλουν πολύ από την παραγωγή του Dancing. Ο ίδιος, επίσης, βλέπει πολύ θετικά όλο αυτό, γιατί ούτως ή άλλως είναι ένας άνθρωπος που έχει εξαιρετική ενέργεια και τον αγαπάει πολύ ο κόσμος κι αυτό τηλεοπτικά πάει. Απλά φοβάται πολύ για το κατά πόσο θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του. Γιατί εκτός από το ότι είναι πολύωρες οι πρόβες που πρέπει να κάνει καθημερινά, έχει και 6ήμερα στο μαγαζί. Και τον προβληματίζει πάρα πολύ αυτό. Κατά τα άλλα όμως, το συζητάει . Προσπαθεί να βρει έναν τρόπο και μια λύση, ώστε να μπορέσει να τα συνδυάσει όλα, χωρίς να έχει αυτό επιπτώσεις ούτε στις εμφανίσεις το βράδυ στο Caramela, αλλά να μπορεί να δώσει και τον καλύτερό του εαυτό στο Dancing».

��

Το όνομα του ερμηνευτή ήλθε να προστεθεί σε αυτά που ήδη ακούγονται για το τρίτο Dancing, στα οποία συμπεριλαμβάνονται: Η Χριστίνα Λαμπίρη, η Ναταλία Γερμανού, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Μάρκος Σεφερλής, ο Γιώργος Λιανός, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, η Νικολέττα Ράλλη, αλλά και η επιχειρηματίας Δέσποινα Μοιραράκη. Σημειώνεται ότι όλα ανεξαιρέτως τα πρόσωπα συζητούν και δεν έχουν απαντήσει ακόμη οριστικά.

Δείτε τι μετέδωσε για το θέμα η Πρωινή εκπομπή του Star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top