Ι. Πηλιχού: Ξεσπάει on camera για το δημοσίευμα που ήθελε τον αρραβωνιαστικό της παντρεμένο!

Εκενευρισμένη με τη δημοσιογράφο που το έγραψε η ηθοποιός

Ι. Πηλιχού: Ξεσπάει on camera για το δημοσίευμα που ήθελε τον αρραβωνιαστικό της παντρεμένο!

Τη δική της απάντηση έδωσε και η Ιωάννα Πηλιχού για το δημοσίευμα που υποστήριξε πως ο σύντροφός της είναι παντρεμένος… με άλλη γυναίκα λίγο μετά την είδηση του αρραβώνα τους.

«Δεν έχω να δηλώσω τίποτα. Έχει απαντήσει ήδη ο σύντροφός μου γιατί είναι ένα δικό του θέμα, προσωπικό, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω. Το θέμα είναι ότι το άρθρο το συγκεκριμένο είναι ανακριβές, έχει πικρόχολα σχόλια κατά του προσώπου του, είναι μια προσωπική επίθεση δηλαδή, οπότε φαντάζομαι θα κινηθεί αντίστοιχα εκείνος» απάντησε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Η προσωπική μας ζωή είναι συνήθως στη δημοσιότητα…Νομίζω το γεγονός ότι κάνω αυτή τη δουλειά δίνει τη δυνατότητα στη συγκεκριμένη δημοσιογράφο να αποκτήσει δημοσιότητα το δικό της όνομα! Οπότε μάλλον χρησιμοποιεί το δικό μου όνομα για να μπορέσει να κάνει πιο γνωστό το δικό της! Αλλά δεν πειράζει! Τα μέσα και θεμιτά και αθέμιτα υπάρχουν μέσα στη ζωή μας!»

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, το συγκεκριμένο δημοσίευμα που «ανέβηκε» σε site, αναφέρει ότι o σύντροφος της Ιωάννας Πηλιχού, παντρεύτηκε το 2011 με μια 34χρονη.

Όλα αυτά, έως ότου γνώρισε την Ιωάννα Πηλιχού, με την οποία είναι «μαζί», από τον Ιούλιο του 2014.

Παράλληλα, το δημοσίευμα επικαλούμενο άτομα του ��εριβάλλοντος τους, αποκαλύπτει πως ο αγαπημένος της ηθοποιού, παρά το γεγονός ότι αρραβωνιάστηκε με την Ιωάννα Πηλιχού δεν έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου από την πρώην του.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, ο ίδιος βγήκε στο Facebook του, και «τα έχωσε» στην δημοσιογράφο που έγραψε το εν λόγω κείμενο, χαρακτηρίζοντας το δημοσίευμα ανακριβές και πικρόχολο:

050215103542_2903.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top