Του ξεκατινιάσματος έγινε σε καλλιστεία: Μαλλι��τραβήχτηκαν οι διαγωνιζόμενες (video)

ΔΕΙΤΕ μια από τις δυο φιναλίστ να αρπάζει το στέμμα από τη νικήτρια επειδή ένιωσε ότι αδικήθηκε!

Του ξεκατινιάσματος έγινε σε καλλιστεία: Μαλλιοτραβήχτηκαν οι διαγωνιζόμενες (video)

​Καλλιστεία χωρίς ίντριγκες και ξεκατίνιασμα γίνονται; ΔΕΝ γίνονται!

Και επειδή πολύ καιρό είχαμε να δούμε κάτι ανάλογο, κάντε κλικ στο video και δείτε ένα απίστευτο μαλλιοτράβηγμα που έλαβε χώρα κατά την διάρκεια του διαγωνισμού ομορφιάς «Miss Amazonas 2015», στη Βραζιλία.

galeria3.jpg
Όπως θα παρατηρήσετε και στα πλάνα, οι δυο φιναλίστ, Sheislane Hayalla και Tereza Azêdo, περιμένουν την ανακοίνωση του αποτελέσματος. Ωστόστο το στέμμα το κερδίζει η πρώτη!

miss_am_15.jpg
Η Azedo αρχικά αποδέχεται την ήττα της και οπισθοχωρεί. Όμως μετά το ξανασκέφτεται, και αρπάζει το στέμμα από την Sheislane, με τον κόσμο από κάτω να χειροκροτά και να ζητωκραυγάζει βλέποντας αυτό το θέαμα.

3933702_x360.jpg
Και αν νομίζετε πως η Azedo μετάνιωσε όταν ξανασκέφτηκε τι έκανε, να σας ενημερώσουμε πως βγήκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, και δήλωσε πως «δεν αποδέχομαι την αδικία... και δεν θα επιτρέψω ποτέ κάτι να μένει ατιμώρητο», υποστηρίζοντας πως ο διαγωνισμός ήταν στημένος και πως κάποιοι πλήρωσαν για να καταφέρει η Azêdo να αναδειχθεί Μις Αμαζόνα και να εκπροσωπήσει την περιοχή στα εθνικά καλλιστεία της Βραζιλίας.

vice_0.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top