ΣΑΛΟΣ στο διαδίκτυο με τον Ν.Μακρόπουλο:Αποκάλεσε τους Έλληνες «τεμπέληδες» σε αλβανικό κανάλι

Τι απαντάει η πλευρά του τραγουδιστή

ΣΑΛΟΣ στο διαδίκτυο με τον Ν.Μακρόπουλο:Αποκάλεσε τους Έλληνες «τεμπέληδες» σε αλβανικό κανάλι

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Μακρόπουλος σε δημοφιλή εκπομπή της αλβανικής τηλεόρασης στην οποία αποκάλεσε τους Έλληνες «τεμπέληδες» με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί θύελλα αντιδράσεων!

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς ο τραγουδιστής από τον παρουσιαστή αν η Ελλάδα έχει ακόμα ανάγκη τους Αλβανούς ή αν θα έπρεπε εκείνοι να γυρίσουν πίσω στην χώρα τους, λόγω της κρίσης εκείνος απάντησε: «Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη τους Αλβανούς. Οι Αλβανοί είναι ενσωματωμένοι με μας. Τα παιδιά των Αλβανών που μένουν στην Ελλάδα πάνε στα ελληνικά σχολεία, μιλάνε την ελληνική γλώσσα, είναι ένα με μας. Παντρεύονται με Έλληνες πλέον. Η επόμενη γενιά θα είναι ένα. Εξάλλου οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και αν θα φύγουν οι Αλβανοί πίσω, εγώ δεν θα βρω (...)».

«Το καφεδάκι, το φραπεδάκι και τίποτα άλλο...» πρόσθεσε.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό αυτή η συνέντευξη είχε δοθεί τον Μάρτιο του 2014 και βγήκε τώρα στη δημοσιότητα.

Από την πλευρά της, η δισκογραφική εταιρία του τραγουδιστή Sonar Music, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας προσπαθεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους!

«Με αφορμή δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και αφορούν στον Νίκο Μακρόπουλο, παρουσιάζοντας τον σαν "Ανθέλληνα". Ξεκαθαρίζουμε τα εξής:

Σε μία Ελλάδα που σε λίγες μέρες έχει μπροστά της μία εκλογική μάχη, η οποία τυγχάνει να είναι η πιο κρίσιμη από την μεταπολίτευση, υπάρχουν ''δημοσιογράφοι'' που απομονώνουν μία φράση από μία συνέντευξη που δόθηκε από τον τραγουδιστή πριν από περίπου ένα χρόνο στην Αλβανία, για να δημιουργήσουν εντυπώσεις ή και για να κατασκευάσουν είδηση, για άγνωστους λόγους.

Είναι γνωστή σε όλους η αγάπη του Νίκου Μακρόπουλου για την πατρίδα του και δεν θα έλεγε ποτέ κάτι σκόπιμα για να την υπονομεύσει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top