Demy: Μιλάει ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ για τον χωρισμό της από τον Άκη Πετρετζίκη

«Καμιά φορά οι σχέσεις δεν λειτουργούν. Δεν πρέπει να μετανιώνεις για τίποτα»

Demy: Μιλάει ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ για τον χωρισμό της από τον Άκη Πετρετζίκη

Tην πρώτη της συνέντευξη μετά το χωρισμό της από τον Άκη Πετρεταζίκη έδωσε η Demy.

H τραγουδίστρια, όταν ρωτήθηκε στο «Όλα Μπιπ» αν είναι ελεύθερη απάντησε: «Δεν ξέρω, εσείς ξέρετε; Νομίζω είναι άσκοπο πια να το διευκρινίσω».

«Μου αρέσει να νιώθω ελεύθερη γενικά, όχι από την άποψη των προσωπικών και των ερωτικών αλλά μου αρέσει γενικά η ελευθερία. Να μπορώ να κάνω τις επιλογές μου και να ακούω μόνο τον εαυτό μου σε αυτό. Γενικά είμαι ελεύθερη ψυχή σε αυτά αλλά δεν έχει να κάνει με σκοτούρες» πρόσθεσε.

Η Demy ανέφερε επίσης ότι είναι πολύ ευαίσθητη και πως κλαίει εύκολα τονίζοντας όλο νόημα: «Η στενοχώρια είναι στη ζωή και φυσικά θα κλάψεις για ανθρώπους που αξίζουν και οι άνθρωποι που φεύγουν από τη ζωή μας δεν σημαίνει ότι δεν άξιζαν! Μιλάμε τώρα για σχέσεις που δεν αφήνει ο ένας τον άλλον, αλλά για εκείνες που καμιά φορά δεν λειτουργούν και δεν πρέπει να μετανιώνεις για τίποτα, ούτε για το κλάμα, ούτε για την ευαισθησία, ούτε για τίποτα»

Όσο για το αν ο έρωτας περνάει από το στομάχι, είπε: «Αυτό είναι το τελευταίο. Το να σχετιστείς με έναν μάγειρα δεν το κάνεις για να σου μαγειρεύει, αν είναι δυνατόν!» ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top