ΔΕΙΤΕ: «φούσκωσαν» τα γεννητικά όργανα τραγουδιστή για να φαίνονται μεγαλύτερα!

Θέμα συζήτησης το μέγεθος και… το Photoshop στα «προσόντα» του

ΔΕΙΤΕ: «φούσκωσαν» τα γεννητικά όργανα τραγουδιστή για να φαίνονται μεγαλύτερα!

​«Φωτιά» έχουν πάρει οι συζητήσεις για… το μέγεθος μετά τις φωτογραφίες του Τζάστιν Μπίμπερ με τα εσώρουχα Calvin Klein, ενώ θραύση κάνει ένα βίντεο που δείχνει ότι τα γεννητικά όργανα του τραγουδιστή «πειράχτηκαν» για να φαίνονται μεγαλύτερα!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο 20χρονος ποπ σταρ είναι ο πρωταγωνιστής της καμπάνιας του γνωστού οίκου για την κολεξιόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2015 και στις πρώτες φωτογραφίες τον βλέπουμε είτε solo, είτε με το μοντέλο Λάρα Στόουν.

bieberbulge.jpg

Όσο οι fans του Τζάστιν χαζεύουν και σχολιάζουν το καλογυμνασμένο του κορμί και τα «προσόντα» του, γνωστή ιστοσελίδα αποκαλύπτει ότι το μόριο του τραγουδιστή… φούσκωσε πριν βγουν στη δημοσιότητα οι πόζες! Μάλιστα, για του λόγου το αληθές, η ιστοσελίδα παραθέτει βίντεο όπου φαίνεται ξεκάθαρα το πριν και το μετά της φωτογράφησης, ενώ επικαλείται άνθρωπο που ήταν παρών και δηλώνει πως ο Τζάστιν ζήτησε να φαίνεται πιο «τούμπανο»!

Justin-Bieber-happy-trail.jpg

Ο τραγουδιστής, πάντως, τονίζει ότι γυμνάζεται 45 λεπτά, πέντε φορές την εβδομάδα. Δεν λέμε, αυτό βοηθά σίγουρα τα μούσκουλα να μεγαλώσουν, όχι, όμως, και τα γεννητικά όργανα…

Δείτε στο βίντεο το... πριν και το μετά στα γεννητικά όργανα του Τζάστιν!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top