Παρτσαλάκης σε Διαβάτη: «γιατί τινάζεις την καριέρα σου στον αέρα;»

Πως σχολίασε ο ηθοποιός την «επίθεση» στο Σάκη Ρουβά;

Παρτσαλάκης σε Διαβάτη: «γιατί τινάζεις την καριέρα σου στον αέρα;»

​Ασχολίαστη δεν άφησε ο Γιώργος Παρτσαλάκης την επίθεση που έκανε πριν λίγο καιρό η Χρυσούλα Διαβάτη στο Σάκη Ρουβά για το βραβείο Κουν που κέρδισε.

«Τη Χρυσούλα τη Διαβάτη τη γνωρίζω πολλά χρόνια και είναι σπουδαία ηθοποιός και εκείνη και ο άντρας της. Κάποτε λοιπόν η Χρυσούλα η Διαβάτη έκανε μία σειρά στην τηλεόραση, νομίζω “οι Σταύλοι της Εριέττας Ζαϊμη” λεγόταν, στην οποία αναγκάστηκε να χυδαιολογεί ήταν κείμενο βέβαια και εκεί μπαίνει ένα ερώτημα, Χρυσούλα μου γιατί τα ξεπουλάς όλα και τινάζεις έτσι μια καριέρα» είπε ο ηθοποιός και συμπλήρωσε: «εμείς βάλαμε το χέρι μας για να γίνουν όλα αυτά. Όταν εγώ που έκανα τον Τρυγαίο στην Επίδαυρο και διαφημίζω παράλληλα και τα λουκάνικα, βάζουμε και εμείς το χέρι μας να μη σέβονται την εργασία μας» δήλωσε σε συνέντευξή του ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Τέλος ο ηθοποιός, συμπλήρωσε: «δεν μπορείς να κάνεις μία comedi “πρόσεχε το σκαλοπάτι” και ξαφνικά να βρίσκεσαι στην Επίδαυρο και να κάνεις τον Οιδίποδα γιατί αυτά ούτε ο Μινωτής τα έκανε ούτε και η Παξινού»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top