Εύη Αδάμ για Λιβιεράτο: «έκανα πολλούς συμβιβασμούς. Δεν με αφορά η άποψή του»

Τι είπε για τον χωρισμό τους και τα παιδιά

Εύη Αδάμ για Λιβιεράτο: «έκανα πολλούς συμβιβασμούς. Δεν με αφορά η άποψή του»

Το ότι έκανε πολλούς συμβιβασμούς πριν αποφασίσει να χωρίσουν, υποστήριξε η Εύη Αδάμ, ενώ επανέλαβε πως δεν την αφορά η γνώμη του πρώην της, Λάμπη Λιβιεράτου, που την «πυροβόλησε» όταν εμφανίστηκε με ένα πέος στη μύτη για να παρουσιάσει ερωτική έκθεση!

«Άλλο χρόνο δίνεις στη σχέση σου όταν είσαι 22 και δεν έχεις παιδιά και άλλο όταν είσαι μετά τα 30 και έχεις οικογένεια. Είναι μαθηματικός τύπος το πόσους συμβιβασμούς θα κάνεις κι αν δεις ότι δεν, είσαι υποχρεωμένος να πας παρακάτω... Αν δεν υπάρχει αγάπη στους γονείς, είναι καλύτερα να χωρίζει ένα ζευγάρι», ανέφερε το μοντέλο, μιλώντας για το διαζύγιο από τον τραγουδιστή, έπειτα από 12 χρόνια γάμου.

Η Εύη τόνισε πως τα παιδιά αποτέλεσαν και αποτελούν πρώτη προτεραιότητα, ανεξάρτητα από το αν εκείνη και ο πατέρας τους μιλάνε ή όχι.

«Εγώ δεν έχω δημοσιοποιήσει ποτέ τι λέω με τον Λάμπη. Μόνο αν ερωτηθώ θα απαντήσω, από μόνη μου ποτέ δεν έχω δώσει λαβή», ανέφερε το μοντέλο και, σχολιάζοντας τα «πυρά» του τραγουδιστή για την εμφάνισή της στην έκθεση «Erotic Art», συνέχισε: «δεν με αφορά καθόλου η άποψή του για τα επαγγελματικά μου. Εγώ την ευχαριστήθηκα πολύ αυτή την παρουσίαση, γέλασα πολύ, ήταν πολύ ωραίο στις σοβαροφανείς εποχές που ζούμε. Όλοι είμαστε πιεσμένοι με όσα συμβαίνουν γύρω μας, δεν μας έχει μείνει μία, λίγη πλάκα δεν κάνει κακό... Το χιούμορ λείπει από αυτή τη χώρα και για μένα το χιούμορ πάει χέρι - χέρι ��ε την ευφυΐα. Στεναχωριέμαι που σ' αυτή τη χώρα λείπει, τουλάχιστον από το δημοσιογραφικό στερέωμα».

Δείτε στο βίντεο απόσπασμα από τα όσα είπε η Εύη Αδάμ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top