Ποιο ζευγάρι της ελληνικής showbiz σκέφτεται να ανανεώσει τους όρκους του μετά από 12 χρόνια;

Ονειρεύονται τον θρησκευτικό τους γάμο αλλά αποκλείουν ένα τρίτο παιδί

Ποιο ζευγάρι της ελληνικής showbiz σκέφτεται να ανανεώσει τους όρκους του μετά από 12 χρόνια;

​Να ανανεώσουν τους όρκους τους μετά από 12 χρόνια σκέφτονται σοβαρά Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρης Μάζης.

image1.jpg
Η performer και ο πολίστας που έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, δεν κρύβουν πως στα άμεσα σχέδια τους είναι και ένας θρησκευτικός γάμος, αφού προς το παρόν είναι παντρεμένοι με πολιτικό:

0273_MAZIS_MAGIRA_16122014.jpg
«Θα ήθελα να κάνουμε θρησκευτικό γάμο. Όχι παραδοσιακό. Να κάνουμε ένα εκρηκτικό πάρτι, να χορέψουμε όλοι, να μας μείνει αξέχαστο. Δεν θέλω αυτά τα καθώς πρέπει, με τα κοχυλάκια και τις κορδελίτσες, το βασιλικό και τα κεράκια. Η κόρη μου Ανδριάννα, με είδε ντυμένη νύφη τώρα στο θέατρο και με έβγαζε φωτογραφίες. Με ρώτησε λοιπόν γιατί δεν έχουμε παντρευτεί με τον Δημήτρη. Σκέφτομαι ότι θα είναι πολύ ωραίο να παντρευτούμε και τα κοριτσάκια μας να είναι ντυμένα παρανυφάκια. Να τον κάνουμε και θεματικό τον γάμο, για να βάλει καθένας ο,τι θέλει! Όπως στο Χόλιγουντ!» λέει η Μπέττυ Μαγγίρα.

7607_MAGGIRA_MAZIS_13052014.jpg
Όσο για το αν υπάρχει ακόμα το ερωτικό στοιχείο στη σχέση τους; Και οι δυο, με ένα στόμα, μια φωνή, απαντάνε «ναι», μόνο που η Μπέττυ ζηλεύει λίγο… παραπάνω:

«Καταρχήν, εάν του την πέσει καμία κοπέλα στο Facebook και το αντιληφθώ, γίνομαι έξαλλη. Μου λέει ο Δημήτρης “μην ασχολείσαι καν” αλλά εγώ του απαντάω “σιγά μην την αφήσω έτσι την ξεδιάντροπη”. Ευτυχώς μου τα λέει όλα, πιστεύω και ελπίζω. Δεν έχω πάψει να τον βλέπω ως ωραίο άνδρα. Απλά δεν υπάρχει το χτυποκάρδι που βιώνουμε όλοι τον πρώτο καιρό. Αλλά μετά υπάρχει η συντροφικότητα, η ζεστασιά, το χιούμορ. Εμείς γελάμε πολύ μεταξύ μας. Ο Δημήτρης είναι ο καλύτερός μου φίλος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top