Αλίκη Βουγιουκλάκη: Τα μυστικά της, η σχέση της με τον Παπαμιχαήλ και ο μεγάλος της έρωτας

ΔΕΙΤΕ τι θυμάται για την αξέχαστη ηθοποιός ο Μάκης Δελαπόρτας

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Τα μυστικά της, η σχέση της με τον Παπαμιχαήλ και ο μεγάλος της έρωτας

Στιγμές από τη φιλία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη θυμάται ο Μάκης Δελαπόρτας ο οποίος αποκαλύπτει και κάποιες άγνωστες πτυχές της ζωής της αξέχαστης ηθοποιού.

«Κάτι που δεν ξέρει ο πολύς κόσμος, είναι ότι η Αλίκη δεν ήταν η σκληρή επαγγελματίας, με απαιτήσεις απίστευτες, τρόπους περίεργους στους συνεργάτες και στους γύρω. Ήταν και μια γυναίκα που ήθελε να ζει τη γυναικεία φύση της. Ήταν πραγματικά φιλάρεσκη, είχε κάνει πράγματα και στο πρόσωπό της, όμως ήταν τόσο έξυπνη που ήξερε ότι η εικόνα της δεν έπρεπε να αλλοιωθεί με τίποτα» ανέφ��ρε.

kamikazi (1).jpg
Ο φόβος της μοναξιάς και η ανάγκη για σύντροφο

«Είχε ανασφάλεια τεράστια με τη μοναξιά και ήθελε πάντα να έχει έναν σύντροφο. Με τον Ηλιάδη είχε πάντα μια ανασφάλεια, δεν ξέρω γιατί, είχε πάντα ένα “μη φύγει”, τον αγαπούσε πολύ! Έτρεφε για αυτόν πολύ ιδιαίτερα αισθήματα και επειδή υπήρξε ένας έρωτας που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, είχε μια ιδιαίτερη αδυναμία. Αλλά ο καλός της άγγελος, για μένα, νομίζω ότι ήταν ο Κώστας Σπυρόπουλος. Της φέρθηκε πολύ καλά και ήταν από τους μεγάλους έρωτες της ζωής της»

Τα μυστικά της Αλίκης

«Είχε τα δικά της μυστικά. Όταν σου μίλαγε μύριζε η αναπνοή της κολόνια. “Την κολόνια τη βάζουν και στα ρουθούνια, μια σταγόνα στα ρουθούνια και όταν μιλάς μυρίζεις κολόνια, μυρίζει όμορφα η αναπνοή σου” μου έλεγε. Επίσης έλεγε ότι “δεν γίνεται να υπάρχει σταρ με άλουστο μαλλί και άβαφο”

Η στιγμή που ο Φίνος την έδιωξε από το γραφείο του

Ο Φιλοποίμην Φίνος, στην αρχή δεν την ήθελε στην εταιρεία του. Της είχαν προτείνει να παίξει το ρόλο μιας από τις ανιψιές στη "Θεία από το Σικάγο" και είπε: "Δε νομίζετε πως είμαι πολύ νέα για να παίξω τη θεία"; Ο Φίνος της έδειξε την πόρτα και της είπε: "Εδώ δεν θα ξαναπατήσεις γιατί έχεις θράσος"!».

Η σχέση της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

«Η Αλίκη και ο Δημήτρης για πολλές ταινίες που γύρισαν μαζί δεν μιλούσαν. Υπήρχε μια βαθιά αγάπη, αλλά υπήρχε και μια μεγάλη αντιπαλότητα. Το τέλος νομίζω πως το έδωσε η Αλίκη και πέρα από τις απιστίες του Δημήτρη που ο ίδιος δεν παραδέχτηκε ποτέ, νομίζω υπήρχαν και οικονομικά προβλήματα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μεγάλο παράπονο της Αλίκης Βουγιουκλάκη: Ποιος άνδρας ήταν ο καημός της λίγο πριν πεθάνει;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top