Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη για τον νέο της σύντροφο: «Ήρθε εκεί που δεν το περίμενα!»

«Δεν ήμουν σε φάση να κάνω σχέση»

Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη για τον νέο της σύντροφο: «Ήρθε εκεί που δεν το περίμενα!»

​Για την σχέση της με τον Τζόρτζ Παπακώστα μίλησε η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη.

Η νεαρή ηθοποιός και fashion blogger, είναι ζευγάρι με τον σεφ τους τελευταίους μήνες, χωρίς να κρύβει ότι είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του.

9066_PATRITSIA_MILIK_PERISTERI_TZORTZ_PAPAKOSTAS_5102014.jpg
Μάλιστα δεν έκρυψε πως ήρθε στη ζωή της… «ουρανοκατέβατος»!

«Συνήθως αυτά έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις, κι αυτό ήρθε από εκεί που δεν το περίμενα καθόλου, και δεν ήμουνα σε φάση για να κάνω σχέση, επειδή έπρεπε να φύγω στην Κύπρο για να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα του "Ρουά-Ματ"».

9921_PATRITSIA_MILIK_PERISTERI_06102014.jpg
Όπως είπε, «όταν γνωριστήκαμε δεν τον ήξερα καν. Δεν ήξερα ότι είναι σεφ… τίποτα! Ήμασταν σε club και καθόταν απέναντι μου. Εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση, απλώς ήταν αμοιβαίο. Δεν με ήξερε καθόλου γιατί ζούσε πολλά χρόνια στην Αμερική και δεν είχε ιδέα».

Και μπορεί εκείνη να μένει μόνιμα στην Κύπρο από τα μέσα Αυγούστου για τις ανάγκες της καθημερινής τηλεοπτικής σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί, ωστόσο οι δυο τους έχουν φροντίσει να εκμηδενίσουν την απόσταση.

9085_PATRITSIA_MILIK_PERISTERI_TZORTZ_PAPAKOSTAS_5102014.jpg

Θα τα παρατούσε όμως όλα για να κάνει οικογένεια;

«Eαν έμπαινα σε μια πιο σοβαρή σχέση με σκοπό να κάνω οικογένεια, δεν θα τα παρατούσα όλα γιατί νομίζω πως θα δυστυχισμένη αν το έκανα, επειδή έχω μάθει να δουλεύω από πολύ μικρή ηλικία».

Τέλος, δεν έκρυψε ότι είναι κάθετη στην απιστία, καθώς και ότι υποπτεύεται πως στο παρελθόν τρίτο πρόσωπο εισχώρησε σε σχέση που είχε:

«Έχω υποπτευθεί σε προηγούμενη σχέση ότι έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο. Εγώ δεν έχω υπάρξει ποτέ μου γιατί δεν το θεωρώ δίκαιο και δεν μου αρέσει. Ο,τι δεν σου αρέσει να σου κάνουνε, καλό είναι να μην το κάνεις».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top