Αντζελίνα Τζολί: Μόνη της στο Βερολίνο… μετά από τον περιβόητο καυγά με τον Μπραντ Πιτ

Με αφορμή τη νέα της ταινία με τίτλο “Unbroken”

Αντζελίνα Τζολί: Μόνη της στο Βερολίνο… μετά από τον περιβόητο καυγά με τον Μπραντ Πιτ

Μόνη, χωρίς τον Μπραντ Πιτ, έφτασε στο Βερολίνο η Αντζελίνα Τζολί, προκειμένου να παρουσιάσει τη νέα της ταινία, με τίτλο “Unbroken”. Αυτή είναι η πρώτη της δημόσια εμφάνιση, μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών που τη δείχνουν καταρρακωμένη εξαιτίας ενός καυγά με τον Μπραντ Πιτ.

Ντυμένη στα μαύρα πόζαρε στους φωτογράφους και μίλησε για την ταινία, στην οποία για πρώτη φορά την βλέπο��με σε ρόλο σκηνοθέτη,

Η ίδια παραδέχτηκε ότι η ταινία την έχει επηρεάσει. «Αναρωτιέμαι αν είμαι αρκετά καλή στα πράγματα που κάνω. Είμαι αρκετά καλή μαμά; Είμαι αρκετά καλός άνθρωπος;» είπε χαρακτηριστικά.

Η νέα σκηνοθετική προσπάθεια της Αντζελίνα Τζολί αφηγείται την αληθινή ιστορία του Λούις Ζαμπερίνι, ενός πρώην Ολυμπιονίκη και πιλότου βομβαρδιστικού στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Κατά την διάρκεια του πολέμου το βομβαρδιστικό του αεροπλάνο συνετρίβη στη θάλασσα και ο Zαμπερίνι επέπλεε πάνω σε μια σχεδία επί 47 ημέρες.

Στην συνέντευξη, που έδωσε η Αντζελίνα, δήλωσε πως θα ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική και πως θα το σκεφτόταν σοβαρά αν μπορεί πραγματικά να κάνει την διαφορά γιατί πάντα εργάζεται για το καλό όσων την χρειάζονται.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top