Γνωστός ηθοποιός: «Έπεσα θύμα βιασμού. Η κοπέλα μου ήταν απέξω»

Απίστευτη η περιπέτεια του

Γνωστός ηθοποιός: «Έπεσα θύμα βιασμού. Η κοπέλα μου ήταν απέξω»

Για τις δραματικές στιγμές που έζησε τον περασμένο Φεβρουάριο μίλησε στο «Dazed Digital» ο Σία Λε Μπουφ.

Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο του στην ταινία «Nymphomaniac» αποκάλυψε πως τον βίασε μια γυναίκα τον περασμένο Φεβρουάριο κατά τη διάρκεια ενός πρότζεκτ: «ήμουν στη γκαλερί cohen στο Λος Άντζελες. Βρισκόμουν σε ένα ατε��ιέ και είχα στο πρόσωπό μου μία σακούλα που έγραφε “δεν είμαι πια διάσημος”. Εκεί ο κόσμος μπορούσε να με γνωρίσει και να συνομιλήσει μαζί μου»

Τα πράγματα όμως δεν ήταν τόσο ήρεμα όσο νόμιζε ο δημοφιλής ηθοποιός, αφού κάποια στιγμή μπούκαρε στο ατελιέ μία γυναίκα με άγριες διαθέσεις: «μπήκε μέσα, μου όρμησε, μου έβγαλε τα ρούχα και μετά με βίασε» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός και συμπλήρωσε: «όταν βγήκε από το δωμάτιο τα μαλλιά της ήταν ανακατεμένα και το πρόσωπό της ήταν πασαλειμμένο με κραγιόν»

Παράλληλα ο Λε Μπουφ επισήμανε πως η γυναίκα δεν ήταν μόνη αλλά μαζί με το σύζυγό της, ο οποίος την περίμενε έξω μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο.

Σοκ έπαθε ο ηθοποιός, αφού εκτός από την τραυματική αυτή εμπειρία, είχε να αντιμετωπίσει και την κοπέλα του, η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με αυτό το θέαμα.

Πως αντέδρασε η Μία Γκοθ;

«Πληγώθηκε πολύ. Μου ζήτησε εξηγήσεις. Μείναμε για πολύ ώρα σιωπηλοί. Καθόμασταν και οι δύο αμίλητοι υποφέροντας σιωπηλά» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top