Διάσημη star καταγγέλλει τον Μπιλ Κόσμπι: «με νάρκωσε με κρασί και χάπια»

Aκούστε την συγκλονιστική της εξομολόγηση

Διάσημη star καταγγέλλει τον Μπιλ Κόσμπι: «με νάρκωσε με κρασί και χάπια»

Δίνουν και παίρνουν οι κατηγορίες διάσημων γυναικών οι οποίες αναφέρουν πως ο βετεράνος κωμικός Μπιλ Κόσμπι τις βίασε.

Μετά την Μπάρμπαρα Μπόουμαν και την Τζόαν Τάρσις, οι οποίες όπως σας ενημερώσαμε, υποστηρίζουν πως κακοποιήθηκαν σεξουαλικά, άλλη μία γυναίκα κατηγορεί τον διάσημο κωμικό: η παρουσιάστρια Τζάνις Ντίκινσον αποκάλυψε στην εκπομπή «Entertainment Tonight» πως στο παρελθόν έκλεισε ένα ραντεβού με τον ηθοποιό προκειμένου να της δώσει το ρόλο στο «Τhe Cosby Show».

Η Τζάνις δείπνησε με τον ηθοποιό στο δωμάτιο της και μετά εκείνος τη νάρκωσε με κρασί και χάπια: «ξύπνησα γυμνή χωρίς πιζάμες. Το τελευταίο πράγμα που θυμόμουν πριν λιποθυμήσω ήταν πως είχα κακοποιηθεί σεξουαλικά», αποκάλυψε το πρώην μοντέλο που τη δεκαετία του ’90 ήταν νούμερο ένα στις πασαρέλες.

Η 52χρονη σήμερα Ντίκινσον εξομολογήθηκε πως τόσα χρόνια ήθελε να βλάψει τον εαυτό της, αφού ένιωθε άσχημα για ό, τι είχε συμβεί.

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια κατηγορεί για βιασμό τον 77χρονο Κόσμπι. Το 2002, στην αυτοβιογραφία της, είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο περιστατικό, όμως, δέχτηκε πιέσεις από το δικηγόρο του ηθοποιού να αφαιρέσει τις λεπτομέρειες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top