Το συγκινητικό αντίο του συζύγου της Αλεξίας Αλεξιάδου

Σήμερα κυκλοφορεί για τελευταία φορά το τεύχος «Real Food»

​Μπορεί η Αλεξία Αλεξιάδου να έφυγε από τη ζωή ξαφνικά πριν από περίπου ένα μήνα, σήμερα όμως ο σύζυγός της Βαγγέλης Κιτσάκης και οι δύο της κόρες Γενοβέφα και Χαρά την αποχαιρετούν για άλλη μία φορά με μία αφιέρωση στην πρώτη σελίδα του τεύχους «Real Food», το οποίο κυκλοφορεί σήμερα για τελευταία φορά.

Στην πρώτη σελίδα υπάρχει ζωγραφισμένο ένα μαύρο τριαντάφυλλο.«Οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχνάμε» γράφει ο σύζυγος της μαγείρισσας και οι δύο της κόρες και προσθέτουν:«το τεύχος αυτό το επιμελήθηκε εξ’ ολοκλήρου η Αλεξία. Αυτό το χέρι όμως δυστυχώς έσβησε»

Το τεύχος αυτό περιέχει χριστουγεννιάτικες συνταγές και παραπέμπει σε μία άκρως εορταστική ατμόσφαιρα που σε καμία περίπτωση δεν προμήνυε το τραγικό τέλος της Αλεξίας.

Την ίδια στιγμή μέσω διαδικτύου, ο Βαγγέλης Κιτσάκης, εκφράζει και ένα παράπονό του:«Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια ΑΛΛΑ.....Πρέπει σε αυτή τη χώρα να εκτιμάμε τους σοβαρούς ανθρώπους -από κάθε τομέα- όσο ζουν και όχι όταν φεύγουν. Δεν μας έχουν μείνει πολλοί. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΚ» γράφει χαρακτηριστικά.

αντρας αλεξιάδου (631x494).jpgFollow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top