ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: ο Λάμπης Λιβιεράτος αποκαλύπτει ποιοι τον οδήγησαν στην κατάθλιψη

«Είναι μία εμπειρία ζωής»

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: ο Λάμπης Λιβιεράτος αποκαλύπτει ποιοι τον οδήγησαν στην κατάθλιψη

​Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν η κατάθλιψη του χτύπησε την πόρτα και τον ισοπέδωσε μιλάει σε συνέντευξή του ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Ο τραγου��ιστής, όπως σας ενημερώσαμε, το 2011 χώρισε από τη σύζυγό του Εύη Αδάμ και ένα χρόνο μετά ο αδερφός του αυτοκτόνησε. Και τα δύο περιστατικά κόστισαν απίστευτα στον τραγουδιστή, οδηγώντας τον στην κατάθλιψη.

Ο ίδιος για πρώτη φορά τηλεοπτικά παραδέχεται τι ήταν αυτό που τον οδήγησε εκεί: «δεν είχα τη στήριξη κάποιων ανθρώπων γι’ αυτό δυστυχώς το έπαθα» αποκαλύπτει και προσθέτει: «δόξα τω θεώ όμως βρέθηκαν δίπλα μου καλοί μου φίλοι και συνεργάτες οι οποίοι με βοήθησαν»

Ο Λάμπης Λιβιεράτος νιώθει τυχερός, όπως αναφέρει, αφού ξεπέρασε την κατάθλιψη γρήγορα: «είχα την τύχη να βρεθώ μέσα στην κατάθλιψη για μικρό χρονικό διάστημα» τονίζει και προσθέτει «όσο κι αν οι άλλοι θέλουν να σε βοηθήσουν, αν εσύ δε θες να βγεις από το πρόβλημα, δε βγαίνεις ποτέ»

Παράλληλα εξομολογείται πως η κατάθλιψη δεν πρέπει να χαρακτηρίζεται ως αρρώστια αλλά ως ψυχολογική πτώση: «είναι προσβολή να λέμε πως είναι ασθένεια. Με σωστό διαχειρισμό μπορείς εύκολα όπως μπήκες σ’ αυτή την κατάσταση να βγεις. Είναι μία εμπειρία ζωής»

Τώρα ο τραγουδιστής έχει αφήσει πίσω του τις δύσκολες στιγμές και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top