ΚΙ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ καταγγέλλει δημόσια τον Μπιλ Κόσμπι για βιασμό: «Είναι πολύ άρρωστος!» λέει

Της έδωσε ποτά να ζαλιστεί, και όταν ξύπνησε ζαλισμένη, της επιτέθηκε σεξουαλικά

ΚΙ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ καταγγέλλει δημόσια τον Μπιλ Κόσμπι για βιασμό: «Είναι πολύ άρρωστος!» λέει

​Ήταν να μην γίνει η αρχή με τις καταγγελίες εναντίον του Μπιλ Κόσμπι. Μετά την αποκάλυψη της Μπάρμπαρα Μπόουμαν ότι βιάστηκε σαν ζώο από τον ηθοποιό όταν ήταν μόλις 17 ετών, άλλη μια γυναίκα βγήκε και τον κατήγγειλε δημόσια.

1416229666866_Image_galleryImage_Picture_Shows_Bill_Cosby_.jpg1416229668341_wps_4_Joanee_Tarshis_http_www_l.jpg
Για την Τζόαν Τάρσις ο λόγος, η οποία έγραψε ένα κείμενο για το «Hollywood Elsewhere», όπου μιλά για την τραυματική της εμπειρία με τον 77χρονο σήμερα σταρ.

Η πρώην δημοσιογράφος, κατηγορεί τον Κόσμπι ότι την βίασε δυο φορές το 1969, όταν ήταν 19 ετών.

1416293314571_Image_galleryImage_Joan_Tarshis_on_Bill_Cosb.jpg
Η Τάρσις μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις, άρχισε να βγαίνει στα κανάλια και να τον αποκαλεί «άρρωστο» και «διεστραμμένο», δίνοντας συνεντεύξεις για το ποιόν του.

«Είναι ένας κατά συρροή βιαστής. Χρειάζεται βοήθεια. "Μην το πάρεις μαζί σου στον τάφο Μπιλ. Συμβουλεύσου κανέναν ειδικό. Παραδέξου πως έκανες λάθος". Ο Κόσμπι είναι ένας πολύ, πολύ άρρωστος άνδρας», είπε η Τζόαν στο «Inside Edition».

1416229753066_wps_5_Joanee_Tarshis.jpg
Στη συνέχεια, βγήκε και στο CNN, όπου μαρτύρησε πως σε μια από τις δυο επιθέσεις που δέχτηκε, κατηγόρησε τον εαυτό της, νιώθοντας ένοχη γι΄αυτό που συνέβη:

«Αφού με κακοποίησε σεξουαλικά, μου έδωσε 10 ή 20 δολάρια, για να πάρω ένα ταξί και να πάω σπίτι μου. Τότε σκέφτηκα πως είναι ένα διεστραμμένο τέρας».

bill-cosby-rape-joan-tarshis-618x400.jpg

Όσο για το λόγο που δεν μιλούσε τόσα χρόνια;

«Νόμιζα πως κανείς δεν θα με πίστευε, εξαιτίας της δημοφιλίας και της εικόνας του που ήταν πιο καθαρή και από το χιόνι» είπε στο «The Wrap».

Τέλος, ανέφερε και με λεπτομέρειες πως τον συνάντησε:

«Βρισκόμουν στο Λος Άντζελες για ένα άλλο θέμα και μου τον σύστησαν. Πολλές φορές με είχε καλέσει να πάμε στα Universal Studios για φαγητό, και πάντα μου έδινε να πιώ δυνατά ποτά. Μια μέρα με κάλεσε στο μπανγκαλόου του και εκεί που μιλάγαμε, θυμάμαι να έρχεται καταπάνω μου γυμνός στον καναπέ. Του είπα πως έχω μια μόλυνση αν με βιάσει και θα την κολλήσει, με αποτέλεσμα να μάθει η γυναίκα του πως πήγε με άλλη. Έτσι το έκανε μαζί μου με άλλο τρόπο. Ένιωθα αηδία γι΄αυτό που μου συνέβαινε και είχα πάθει σοκ βλέποντας τον άντρα που είχα ως είδωλο μου να με βιάζει».

bill-cosby.jpg

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΚΟΣΜΠΙ;

Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, ο 77χρονος ηθοποιός τηρεί σιγή ιχθύος και χαμογελά… διαβολικά σε όσα ακούγονται, με τον δικηγόρο του να τον έχει συμβουλεύσει πως δεν έχει νόημα να απαντήσει σε «ανυπόσ��ατες» κατηγορίες.

Να σημειώσουμε, πως ο διάσημος ηθοποιός, κατηγορείται συνολικά για τον βιασμό 13 (ίσως και περισσότερων) γυναικών. Εξ΄αυτών, μόνο οι τρεις έχουν μιλήσει γιατί οι υπόλοιπες ή ντρέπονται, ή φοβούνται.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top