Τραγική ειρωνία:Ο πρώην της Τζ.Λόρενς ήταν χάκερ και υπαινίσσεται πως θα σκάσει νέα «βόμβα»

Νέα προβλήματα για την διάσημη ηθοποιό λίγες εβδομάδες μετά το σκάνδαλο των γυμνών φωτογραφιών

Τραγική ειρωνία:Ο πρώην της Τζ.Λόρενς ήταν χάκερ και υπαινίσσεται πως θα σκάσει νέα «βόμβα»

​Λίγες μόλις εβδομάδες μετά το «σκάνδαλο» με τις ολόγυμνες φωτογραφίες της που διέρρευσαν από χάκερς και το ξέσπασμά της για το «σεξουαλικό έγκλημα» που υπέστη, η Τζένιφερ Λόρενς δέχεται ένα νέο «χτύπημα».

Αυτή τη φορά, ο «φρέσκος» μπελάς για την 24χρονη ηθοποιό, ονομάζεται Μράντ Τζάκσον. Ο 23χρονος, είναι παιδικός έρωτας της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού και…χάκερ!

Actress-Jennifer-Lawrence.jpg
Σε συνέντευξή του στην «The Sun on Sunday», ο 23χρονος πρώην σύντροφος της Λόρενς που εργάζεται σε σούπερμάρκετ, αποκάλυψε πως με την διάσημη σταρ «τα είχαν» όταν ήταν μόλις 12 ετών.

Μιλώντας για την διαρροή των γυμνών της φωτογραφιών, ο Τζάκσον δήλωσε πως «η Τζένιφερ είναι ο τύπος του ατόμου που θα πόζαρε γυμνή αρκεί να το έχει αποφασίσει πρώτα μόνη της. Το γεγονός πως κάποιος χάκερ αποφάσισε να το διαρρεύσει στο διαδίκτυο είναι άσχημο, αλλά τι να κάνουμε; Αυτό είναι το πεδίο μας!»

010914114523_3267.jpg
Ο Μπραντ που έχει πάρει πτυχίο στους υπολογιστές, ισχυρίζεται ότι έχει καταφέρει να δει το desktop του χάκερ ο οποίος υπέκλεψε τις φώτο της Λόρενς:

«Είδα ένα screenshot (στιγμιότυπο) της επιφάνειας εργασίας του, και υπάρχουν πολλά κλεμμένα videos» αποκάλυψε ο πρώην σύντροφος της star, αφήνοντας να υπονοηθεί πως ίσως βγουν και άλλες προσωπικές στιγμές της Λόρενς (και άλλων stars) στη φόρα, σε μορφή… sex tape.

Τέλος, ο Μπραντ Τζάκσον ομολόγησε πως παρόλο που δεν ανήκει στο είδος των χάκερς οι οποίοι «κλέβουν» προσωπικά δεδομένα, έχει μπει πολλές φορές στον πειρασμό να το κάνει, επειδή τα λεφτά είναι… πολλά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top