ΦΩΤΟ: στη σκηνή με τον Σαββόπουλο ο γιος Μαραντίνη - Χρηστίδου!

Τον καμάρωσαν συγκινημένοι στο Ηρώδειο-Πρώτη ανάρτηση: 10/10/2014 00:02

ΦΩΤΟ: στη σκηνή με τον Σαββόπουλο ο γιος Μαραντίνη - Χρηστίδου!

​Κάθε λόγο να είναι υπερήφανοι για το γιό τους, Φίλιππο Ραφαήλ, έχουν ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου, αφού ο μικρός τραγούδησε μαζί με τον Διονύση Σαββόπουλο!

Ο πρωτότοκος του ζευγαριού βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Ηρώδειο, για την συναυλία «50 Χρόνια Μαζί» και οι γονείς του τον καμάρωσαν και τον χειροκρότησαν.

4061_XRISTIDOY_MARANTINIS_8102014 (1) (629x800).jpg

«Είμαι πολύ περήφανη που άντεξε να μείνει ξύπνιος μέχρι τόσο αργά, που θυμήθηκε όλα του τα λόγια, που δεν παραπονέθηκε ούτε λεπτό, που έζησε μια τέτοια εμπειρία. Είμαι πολύ περήφανη για το προφανές», έγραψε, μεταξύ άλλων, στο blog της η Σίσσυ, δημοσιεύοντας φωτογραφίες.

Εξιστορώντας ότι ο γιός της βρέθηκε στη σκηνή μαζί με την χορωδία του σχολείου του, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την συγκίνησή της και κατέληξε: «για μένα το πιο σημαντικό είναι αυτό που κατάφερε μόνος του. Το αφανές. Που πήγε και διεκδίκησε αυτό που πίστευε ότι αξίζει. Έθεσε τα επιχειρήματα του και κέρδισε την εμπιστοσύνη των δασκάλων του. Πάλεψε για αυτό που ήθελε. Και μετά δούλεψε σκληρά για να ανταπεξέλθει. Είμαι περήφανη γιατί ο γιος μου είναι τολμηρός . Πιο τολμηρός από μένα. Δυνατός. Πιο δυνατός από μένα. Και πεισματάρης».

SISSY THODORIS.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top