Αφιερωμένο στο «Όραμα Ελπίδας» το φινάλε της περιοδείας του Ρουβά!

Τι δήλωσε ο ίδιος για όσα ετοιμάζει

Αφιερωμένο στο «Όραμα Ελπίδας» το φινάλε της περιοδείας του Ρουβά!

​Γεμάτος ενέργεια και ερμηνεύοντας παλιές και νέες του επιτυχίες ο Σάκης Ρουβάς θα δώ��ει το μεγάλο φινάλε της περιοδείας του σε Ελλάδα και Κύπρο το Σάββατο, τις 11 Οκτωβρίου, στο γήπεδο του «Tae Kwon Do»!

«Είναι η τελευταία συναυλία από το “The Ace of Hearts Τour”. Eδώ ξεκινήσαμε και εδώ κλείνουμε μετά από μία περιοδεία σ’ όλη την Ελλάδα. Ανυπομονώ να έρθει το Σάββατο», είπε ο τραγουδιστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

H συναυλία, που εντυπωσίασε χιλιάδες θαυμαστές του, είναι αφιερωμένη στους σκοπούς του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», για την ευαισθητοποίηση του κοινού και τη στήριξη της τράπεζας εθελοντών μυελού των οστών: «τo πιο σημαντικό είναι να μάθει ο κόσμος πόσο απλό και πόσο σημαντικό είναι να γίνουμε όλοι εθελοντές», τόνισε ο Έλληνας σταρ.

Ο τραγουδιστής, αγγελιοφόρος της Ελπίδας και εθελοντής δότης μυελού των οστών, θα παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό μουσικό υπερθέαμα, συμπράττοντας επί σκηνής, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, με τους Onirama, τους Otherview και τη Δούκισσα Νομικού, ενώ γνωστοί DJs, ανάμεσά τους και ο γιος του Νικολά Σαρκοζί, θα ξεσηκώσουν τους θεατές με τις επιλογές τους!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Σάκης Ρουβάς για την συναυλία του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top