Σοφία Βεργκάρα: Η γυναίκα με το ωραιότερο στήθος παραδέχεται πως της έχει «πέσει»!

Και εξηγεί πως κατάφερε στα 42 της να καταπολεμήσει την χαλάρωση

Σοφία Βεργκάρα: Η γυναίκα με το ωραιότερο στήθος παραδέχεται πως της έχει «πέσει»!

​Στα 42 της, η Σοφία Βεργκάρα διαθέτει κορμί για το οποίο θα «σκότωναν», γυναίκες με τα μισά της χρόνια.

Ωστόσο όσο καλλονή κ�� αν είναι παραμένει θνητή, κι έτσι με τα χρόνια, συνειδητοποίησε πως άρχισε να χαλαρώνει το σώμα της.

ver1.jpg
Τι έκανε γι΄αυτό; Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Magazine», η Koλομβιανή ηθοποιός παραδέχεται πως πλέον έχει αποκτήσει το σώμα που πάντα ήθελε, εξηγώντας τον τρόπο:

«Ποτέ δεν μου άρεσε να γυμνάζομαι. Αν και όπως όλες οι γυναίκες παραπονιόμουν για μερικά παραπανίσια κιλάκια, ένιωθα άνετα με τις καμπύλες μου».

ver3.jpg

Πως άλλαξε γνώμη και στάση ζωής;

«Όταν πάτησα τα 40, συνειδητοποίησα μια χαλάρωση σε όλο μου το σώμα. Είχα διαβάσει ότι ο μεταβολισμός σου αλλάζει με τα χρόνια, αλλά εκείνη τη στιγμή κατάλαβα πως έπρεπε να κάνω κάτι».

ve2.jpg
Όπως λέει, έβρισκε πάντοτε δικαιολογίες ώστε να αποφεύγει την άσκηση, ενώ το τελευταίο διάστημα ασκείται με το Megaformer, έναν τρόπο εκγύμνασης βασισμένο στο πιλάτες, προορισμένο για ό��ους έχουν πρόβλημα με τα γόνατά τους, όπως η ηθοποιός.

ver4.jpg

Όσο για τη διατροφή της; Το μότο της είναι απλό: «Νο cake no pain», δηλαδή «αν δεν φας κάτι "βρώμικο" δεν χρειάζεται να χτυπηθείς στο γυμναστήριο» σε πιο ελεύθερη μετάφραση.

Για το τέλος, η Σοφία με την ειλικρίνεια που την χαρακτηρίζει, αφήνει την καλύτερη ατάκα λέγοντας:

«Είναι δύσκολο να έχεις μεγάλα στήθη χωρίς να δείχνεις φτηνή. Είμαι 42 ετών, έχω κάνει ένα παιδί, και όπως είναι φυσικό, τα στήθη μου δεν είναι τόσο τέλεια όσο ήταν στα 20 μου. Χρειάζομαι ένα καλό σουτιέν ώστε να τα τοποθετώ εκεί που πρέπει να βρίσκονται», καταλήγει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top