Η Κόρτνεϊ Κοξ περιγράφει πως η κόρη της, «χάλασε» την πρόταση γάμου του αρραβωνιαστικού της!

ΔΕΙΤΕ τι έκανε το 10χρονο κοριτσάκι της και «διέλυσε» την έκπληξη!

Η Κόρτνεϊ Κοξ περιγράφει πως η κόρη της, «χάλασε» την πρόταση γάμου του αρραβωνιαστικού της!

​Μια πρόταση γάμου είναι που είναι δύσκολη από μόνη της, αν έχεις και μια 10χρονη κόρη να συμμετέχει σε αυτήν, τότε μάλλον η επιτυχία της είναι αμφίβολη!

Κάτι τέτοιο συνέβη και με την Κόρτνεϊ Κοξ, η οποία καλεσμένη στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, περιέγραψε πως η μικρή Κόκο, «κατέστρεψε» μεν, χαριτωμένα δε, τα πάντα!

courteney-cox-1024.jpg
Όλα ξεκίνησαν όταν ο αρραβωνιαστικός της «Μόνικα», από τα «Φιλαράκια», αποκάλυψε στην 10χρονη Κόκο, ότι σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου στη μαμά της.

Το σκηνικό ήταν κανονισμένο να γίνει στις 10 Ιουνίου, ανήμερα των γενεθλίων της Κόκο, όπου όλοι ήταν καλεσμένοι στο σπίτι της νονάς της, Τζένιφερ Άνιστον.

spl849074_001.jpg
Στο πλάνο ήταν προγραμματισμένο από την Κόκο και τον ρόκερ των «Snow Patrol», Τζόνι ΜακΝτέιντ, να μετρήσουν μέχρι το τρία και να κάνουν μαζί την πρόταση γάμου στην Κόρτνεϊ Κοξ.

Ο Τζον θα γονάτιζε και θα της έλεγε «θα με παντρευτείς;», ενώ η Κόκο θα συμπλήρωνε: «Θα τον παντρευτείς;»

courteney-cox-coco-halloween-shopping-fun-20.jpg
Αν και οι δυο τους τα είχαν σχεδιάσει μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, κάποια στιγμή η μικρή βαρέθηκε και άρχισε να μετρά αντίστροφα μόνη της, με τον ρόκερ να της φωνάζει «όχι!όχι τώρα!»

Courtney-cox_620_1938636a.jpg
Παρόλο που η 50χρονη σταρ κ��τάλαβε τους «συνωμότες», όλα πήγαν καλά, και είπε το μεγάλο «ναι» στον 38χρονο αγαπημένο της, χωρίς να κρύψει πως η ηλικιακή διαφορά τους, την προβλημάτισε:

«Σκεφτόμουν πως είναι ντροπιαστικό, μιας και εγώ η μεγαλύτερη, και πως δεν ταιριάζω με την νοοτροπία, σεξ ναρκωτικά και ρον εντ ρολ. Νόμιζα πως μπροστά σε όλα αυτά τα κοριτσάκια με τις μίνι φούστες, θα φαινόμουν σαν γιαγιά!»

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΠΩΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ Η ΜΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η 10ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΥ ΤΗΣ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top