Έλληνας δεσμευμένος ηθοποιός: «ο γάμος είναι η μόνη κηδεία που σε θάβουν ζωντανό»

Χαρά που πήρε η σύντροφός του!!

Κάθε άλλο παρά ευδιάθετη θα είναι η σύντροφος του Μάνου Ψιστάκη, μετά τη συνέντευξη του καλού της στην οποία ξεκαθαρίζει πως δεν σκέφτεται να κάνει το «μεγάλο» βήμα, αλλά ούτε και να αποκτήσει παιδιά!
Η χαρά που θα πήρε το κορίτσι δεν περιγράφεται: «με τη Βικτώρια είμαστε πολλά χρόνια μαζί, όμως, δεν σκέφτομαι το επόμενο βήμα, αφού ο γάμος είναι η μόνη κηδεία που σε θάβουν ζωντανό», είπε ο ηθοποιός.
Εκτός από γάμους και χαρές, ο Μάνος δεν θέλει παιδιά! «Δεν πιστεύω πώς το να φέρει κάποιος απόγονο στη σημερινή Ελλάδα είναι προσεκτική επιλογή. Αν οι συνθήκες ήταν ιδανικές ίσως να το σκεφτόμουν» επισήμανε στη συνέντευξή του.
Και ανύπαντρη και άκληρη θα την αφήσει την καημένη την κοπέλα, με την οποία έχουν σχέση εδώ και δύο χρόνια. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο ηθοποιός ακόμα και το χαμόγελό του αλλού το χαρίζει: «χαρίζω γενναιόδωρα χαμόγελα στις φωτογραφίες» τόνισε, ενώ, κάνοντας χιούμορ, είπε πως αυτό που δεν αποχωρίζεται ποτέ είναι... τα νεφρά του!
Και μεις αναρωτιόμαστε! Η Βικτώρια τον έψαχνε πολύ να τον βρει;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top