Ύποπτο τηλεφώνημα του Κ. Σπέισι στην Χ. Κλίντον στην δημοσιότητα(ΒΙΝΤΕΟ)

πρώτη ανάρτηση: 17-08-2014, 22:39

Ύποπτο τηλεφώνημα του Κ. Σπέισι στην Χ. Κλίντον στην δημοσιότητα(ΒΙΝΤΕΟ)

Το τηλεφώνημα-φάρσα στη Χίλαρι Κλίντον που επιχείρησε να κάνει ο ηθοποιός Κέβιν Σπέισι υποδυόμενος τον πρώην πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον κάνει τον γύρο του κόσμου!

Δεν επρόκειτο όμως για μια αυθόρμητη φάρσα αλλά για ένα σκετσάκι του ιδρύματος Κλίντον ενόψει των γενεθλίων του πρώην αμερικανού προέδρου στις 19 Αυγούστου οπότε και κλείνει τα 68.

Στο ΒΙΝΤΕΟ-ΦΑΡΣΑ-ΣΚΕΤΣ ο Σπέισι τηλεφωνεί στην Χίλαρι Κλίντον ως Φρανκ Άντεργουντ από τη δημοφιλή σειρά House of Cards, την οποία μάλιστα η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ παρακολουθεί μανιωδώς και προσπαθεί να αλιεύσει ως «Μπιλ Κλίντον» ποιο θα είναι το δώρο του.

Η κυρία Κλίντον όμως, χρησιμοποιώντας μια φράση που αποτελεί τη συνήθη απάντησή της όταν ερωτάται για το αν θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ το 2016, απαντά: "Αυτή είναι μια πολύ προσωπική απόφαση που θα πάρω όταν θα είμαι έτοιμη".

Στη συνέχεια, ο Χολιγουντιανός ηθοποιός ζητά από την Χίλαρι να δώσει στο εγγόνι της το όνομα ενός εκ των πρωταγωνιστών της τηλεοπτικής σειράς, στο σημείο αυτό η κ.Χίλαρι ισχυρίζεται πως στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου είναι ο Κέβιν Σπέισι!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top