Γαρμπή, Βανδή, Θεοδωρίδου, Ζήνα, Οικονομόπουλος, Demy στα σχήματα του Χειμώνα

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για τα νυχτερινά κέντρα

Γαρμπή, Βανδή, Θεοδωρίδου, Ζήνα, Οικονομόπουλος, Demy στα σχήματα του Χειμώνα

​Μπορεί κάποιοι να το έχουν ρίξει στις βουτιές, οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες, όμως, συζητάνε για… δουλειές και οι πρώτες πληροφορίες για τις πίστες του Χειμώνα περιλαμβάνουν τα ονόματα: Καίτη Γαρμπή, Δέσποινα Βανδή, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Νίκος Οικονμόπουλος, Πέγκυ Ζήνα και Demy!

Η μεγάλη έκπληξη της σεζόν φαίνεται πως θα έρθει από την πλευρά της Ιεράς Οδού, όπου λέγεται πως θα ενώσουν τις δυνάμεις τους τρία από τα μεγαλύτερα γυναικεία ονόματα του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, Καίτη Γαρμπή, Νατάσσα Θεοδωρίδου και Πέγκυ Ζήνα, θα εμφανίζονται στην ίδια πίστα, σε ένα πρόγραμμα που είναι Η έκπληξη της νυχτερινής Αθήνας πριν καν αρχίσει! To star.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Καίτη Γαρμπή προκειμένου να επιβεβαιώσει όσα γράφονται, ωστόσο, ένεκα και των διακοπών, κάτι τέτοιο δε�� κατέστη εφικτό.

Σε νυχτερινό κέντρο της λεωφόρου Συγγρού φαίνεται επίσης πως θα δούμε μια συνεργασία να επαναλαμβάνεται: Δέσποινα Βανδή και Νίκος Οικονομόπουλος, σύμφωνα πάντα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, θα τραγουδούν πλαισιωμένοι από τους Demy, Boys And Noise και Mike. Δέσποινα και Νίκος συνεργάστηκαν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο και το 2012, με την Έλλη Κοκκίνου να συμπληρώνει το σχήμα.

Θυμίζουμε πως η Άννα Βίσση έχει ήδη ανακοινώσει πως θα κάνει νέα ροκ όπερα με την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα και σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, μετά και το επιτυχημένο comeback που έκαναν οι «Δαίμονες».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top