Είναι θεά και το δείχνει: Oι selfie της Τζένιφερ Λόπεζ με bikini και εντελώς ΑΒΑΦΗ

Έχει βαλθεί να δείχνει στον πρώην της τι χάνει!

Είναι θεά και το δείχνει: Oι selfie της Τζένιφερ Λόπεζ με bikini και εντελώς ΑΒΑΦΗ

​Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, και η Τζένιφερ Λόπεζ το τρώει όλο το… «φαγητό» της, αν κρίνουμε από τον τρόπο με τον οποίο έχει αποφασίσει να δείξει στον πρώην της, Κάσπερ Σμαρτ, τι χάνει!

lo1.jpg
Η 44χρονη τραγουδίστρια από την ημέρα που ανακοινώθηκε και επίσημα ο χωρισμός από τον 27χρονο χορευτή της, τον «εκδικείται» με την μια εμφάνιση πιο καυτή από την άλλη.

lo2.jpg
Αφού την είδαμε στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ της Βραζιλίας πιο hot από ποτέ, η Λόπεζ τώρα βάλθηκε να δείξει ότι είτε βαμμένη και καυτά ντυμένη, είτε εντελώς άβαφη με το bikini της, παραμένει θεά.

lo3.jpg
Όπως θα δείτε και στις selfie που ανέβασε στο Instagram της, η Τζένιφερ όχι μόνο δεν έχει «πέσει» ψυχολογικά από το χωρισμό και τις φήμες περί απιστίας του πρώην της με δυο τρανσέξουαλ. Το αντίθετο. Όσο πάει και «ανθίζει».

lo4.jpg
Την Κυριακή μάλιστα, πέρασε μερικές πολύ χαλαρές και άκρως οικογενειακές στιγμές με τη μητέρα της Γκουανταλούπε Ροντρίγκεζ και φίλους στην πισίνα, δείχνοντας πολύ όμορφη αλλά και ήρεμη.

lo5.jpg
Το προηγούμενο βράδυ πάντως, είχε φροντίσει να βάλει φωτιά στο Σικάγο, δίνοντας το «παρών» σε πάρτι ραδιοφωνικού σταθμού, όπου εμφανίστηκε στη σ��ηνή με σούπερ σέξι κορμάκι και τις καμπύλες… στη φόρα.
lo6.jpglo7.jpg
lo8.jpg






Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top