Έλληνας τραγουδιστής επιβεβαιώνει ότι χωρίζει: «θα είναι ένα ήσυχο διαζύγιο»

Σε διάσταση από τον Χειμώνα – έχουν κινήσει τις διαδικασίες

​Τις φήμες ��ου τον θέλουν να χωρίζει επιβεβαίωσε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, που αποκάλυψε ότι ο γάμος του περνάει κρίση από τον Χειμώνα και, ήδη, έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για το διαζύγιο!

«Ήταν κοινή μας απόφαση… Είμαστε όλο το χειμώνα σε διάσταση. Δεν είναι κάτι καινούριο», λέει ο τραγουδιστής, που το 2008 παντρεύτηκε την αεροσυνοδό Εύη Σομαράκη και, ένα χρόνο μετά, ήρθε στον κόσμο ο γιός τους.

Μιλώντας για το τι τον οδήγησε στον χωρισμό, ο Γρηγόρης αναφέρει: «δύο άνθρωποι ξεκινούν πάντα με τις καλύτερες προϋποθέσεις μια σχέση και στη συνέχεια, αν όλα πάνε καλά, δημιουργούν μαζί οικογένεια. Συμβαίνει, όμως, πολλές φορές από ένα σημείο και μετά να χάνεται η επικοινωνία ανάμεσα στο ζευγάρι. Έτσι έγινε και σε εμάς. Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο πριν από έξι χρόνια. Διαπιστώσαμε όμως ότι δεν μπορούμε να κάνουμε πλέον ο ένας τον άλλον ευτυχισμένο».

«Έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες και είμαι σίγουρος πως θα είναι ένα ήσυχο διαζύγιο, καθώς υπάρχει αλληλοσεβασμός. Δεν υπάρχει καμία αντιπαράθεση ανάμεσα σε μένα και την Εύα και βέβαια κανένα εχθρικό κλίμα», συνεχίζει ο τραγουδιστής.

Όπως τονίζει ο ίδιος, τα πράγματα είναι πολύ «φρέσκα» για να μπορέσει ο γιός τους να καταλάβει τι συμβαίνει. «Νομίζω ότι το σημαντικότερο σε ένα παιδί χωρισμένων γονιών είναι να έχει πάντα την αγάπη και των δύο. Και να καταλάβει ότι είναι χωριστά η μαμά από τον μπαμπά γιατί έτσι είναι καλύτερα για όλους. Κάθε παιδί χρειάζεται να βλέπει του�� γονείς του ευτυχισμένους. Το χειρότερο σενάριο θα ήταν ο γιος μας να είχε στο σπίτι δυο γονείς που δεν περνούν καλά μαζί. Πάντως, το σημαντικότερο όλων όταν έχεις παιδί είναι να φροντίζεις να είναι καλά και να μεγαλώνει με την αγάπη και των δύο γονιών του. Μετά τον χωρισμό μένουμε πάντα γονείς και για μένα ο Γρηγόρης θα είναι η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου», συμπληρώνει.

«Η ζωή είναι απρόβλεπτη και επιφυλάσσει εκπλήξεις. Ποτέ κανείς δεν ξέρει τι τον περιμένει παρακάτω. Όμως, εύχομαι στην Εύα να βρει τον δρόμο της και να είναι ευτυχισμένη. Είναι ένα αξιόλογο παιδί και μια υπέροχη μητέρα», καταλήγει ο τραγουδιστής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top