Eλληνίδα ηθοποιός θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης!

Πώς αντιμετώπισε το περιστατικό;

Eλληνίδα ηθοποιός θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης!

Το ότι έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση αποκάλυψε η Μυριέλλα Κουρεντή και εξιστόρησε πώς αντιμετώπισε το περιστατικό, ενώ δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως ο θάνατος ενός φίλου της την έκανε να επιστρέψει στο πατρικό της!

«Αντιμετώπισα την σεξουαλική παρενόχληση με πάρα πολλές ενοχές. Δεν ήμουν ο άνθρωπος που είμαι τώρα… Ντρεπόμουν και για αρκετό καιρό, μέχρι να καταφέρω να το συζητήσω με κάποιον, δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω», είπε η νεαρή ηθοποιός. Όπως πρόσθεσε, αν της συνέβαινε ανάλογο περιστατικό τώρα, θα ήξερε πώς να το αντιμετωπίσει: «θα με φοβόταν ο τύπος… θα με φοβόταν πολύ!», ανέφερε.

Η Μυριέλλα εξομολογήθηκε επίσης ότι μένει με την μητέρα και την αδερφή της, ενώ ο πατέρας της δεν μένει μαζί τους γιατί οι γονείς της έχουν πάρει διαζύγιο.

«Γύρισα στο πατρικό μου μετά από ένα πολύ σοκαριστικό γεγονός. Έχασα έναν φίλο μου, πολύ κοντινό μου άνθρωπο, σε ατύχημα και επέλεξα να γυρίσω στην αγκαλιά της μαμάς. Ήμουν 22 και από τότε ήταν η περίοδος που άρχισα να αλλάζω και να βλέπω τα πράγματα διαφορετικά», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις της Μυριέλλας Κουρεντή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top