ΤΡΑΓΙΚΟ: Η Peaches Geldof πέθανε ΑΚΡΙΒΩΣ όπως η μητέρα της, από ναρκωτικά!

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων έδωσαν απαντήσεις

ΤΡΑΓΙΚΟ: Η Peaches Geldof πέθανε ΑΚΡΙΒΩΣ όπως η μητέρα της, από ναρκωτικά!

​Φως στα αίτια του θανάτου της Peaches Geldof δόθηκε περίπου ένα μήνα μετά το θάνατό της.

Η 25χρονη celebrity, είχε βρεθεί νεκρή στο σπίτι της στο Kent, με τα αίτια που την οδήγησαν στο θάνατο να είναι ανεξήγητα, καθώς η νεκροψία δεν είχε καταφέρει να δώσει απαντήσεις.

peaches2.jpg
Συν τοις άλλοις, η Peaches δεν είχε αφήσει ούτε κάποιο σημείωμα αυτοκτονίας, ούτε και υπήρχαν σημάδια πως έκανε χρήση ναρκωτικών πριν «φύγει» από τη ζωή.

peaches.jpgmother.jpg
Ένα μήνα μετά, οι τοξικολογικές εξετάσεις έρχονται να δώσουν απαντήσεις, καθώς σύμφωνα με τους «Times», η κόρη του Bob Geldof πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης, ΑΚΡΙΒΩΣ όπως η μητέρα της Paula Yates, η οποία έφυγε με τον ίδιο τρόπο από τη ζωή πριν 14 χρόνια.

moth-daughter.jpg
Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει σήμερα από τις Αρχές, μιας και η περίεργη αυτή υπόθεση βρισκόταν υπό έρευνα λόγω του μυστηρίου που την περιέκλειε.

father.jpg
Βλέπετε, οι ντετέκτιβ πιστεύουν πως όταν η Peaches βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της από άτομα του φιλικού της περιβάλλοντος, ε��είνοι απομάκρυναν τα ναρκωτικά από το σπίτι ΠΡΙΝ την άφιξη της αστυνομίας.

family.jpg
Η τραγική ειρωνία της όλης υπόθεσης, είναι πως η νεαρή celebrity βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, ενώ ο 11 μηνών γιος της Phaedra ήταν μαζί της. Το ΙΔΙΟ είχε συμβεί και με τη μητέρα της, την οποία είχαν βρει νεκρή δίπλα στην (άλλη) κόρη της, Tiger Lily.
feretro.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top